RONALD GORŠIĆ/Cropix
REAKCIJE MEDIJA

‘Kakva igra dječaka. Dinamo je doživio tešku sramotu, porazili su ga potpuni anonimci‘

Dinamov su poraz na društvenim mrežama i portalima popratili spektakularni naslovi
Piše: SNObjavljeno: 05. listopad 2023. 22:05

Raspisali su se kosovski mediji nakon, za njihove pojmove, povijesne i spektakularne pobjede Ballkanija nad zagrebačkim Dinamom.

Kosovan Football tako piše da je ovo slavlje nad najskupljom momčadi s kojom se Ballkani ikad susreo. Vrijednost kluba iz Maksimirske 128 iznosi blizu 80 milijuna eura, dok momčad iz grada Therandë (Suha Rijeka) vrijedi malo više od 5 milijuna eura.

Pritom, dakako, pišu i hvalospjeve albanskom treneru Iliru Daji koji je dosad vodio klubove poput Dinama iz Tirane, Skënderbeua, Partizanija iz Tirane i sl.

Football Kosovar navodi da je Ballkani odigrao sigurno najveću utakmicu u svojoj povijesti pobjedom u velikom stilu protiv hrvatskog diva.

- Kakva utakmica i kakva igra ovih dječaka koji ne poznaju granice! - stoji u objavi.

Portal Koha donosi naslov: ‘Povijesna pobjeda Ballkanija, Dinamo je pao na stadionu Fadil Vokrri!‘

- Za Ballkani je ovo prva pobjeda takvog tipa u grupnoj fazi i protiv glavnog favorita za prolazak iz skupine C. Ballkani je u četvrtak navečer bio nevjerojatan svladavši veliku momčad iz Hrvatske, zagrebački Dinamo - piše u tekstu.

Kosova.info naglasak stavlja na slične motive: ‘Ballkani ostvario povijesnu pobjedu nad zagrebačkim Dinamom‘.

Gotovo je identičan naslov na portali Telegrafi: ‘Ballkani do povijesne pobjede nad zagrebačkim Dinamom, hrvatski velikan potonuo na "Fadil Vokrriju"‘

KosovaPress je razvukao slične motive: ‘Povijesna pobjeda, Ballkani je tvrd orah za zagrebački Dinamo‘.

GazetaExpress ubada gdje je najbolnije: ‘Katastrofalni Dinamo doživio tešku sramotu, na Kosovu su ga porazili anonimni nogometaši‘.

Linker
19. svibanj 2024 00:38