ANTE CIZMIC Cropix
INCIDENT NAKON UTAKMICE

Kaos na Poljudu: Navijači se pokušali probiti u svečanu ložu, predmetima zasuli predsjednika Hajduka!

Prema nekim izvorima Bilić je čak i pogođen nekim predmetom, ali to nije potvrđeno
Piše: F. V./Slobodna DalmacijaObjavljeno: 15. kolovoz 2024. 23:53

Nakon završetka susreta Hajduka i Riužomberoka i još jedne bolne eliminacije "bijelih" iz Europe ponovno je eskaliralo nezadovoljsno navijača na Poljudu. Ovaj put nije sve otišlo toliko daleko kao proljetos protiv Dinama u kupu kada je došlo do velikih nereda na stadionu i u gradu, ali nije bilo ni posve bezazleno, benigno, piše Slobodna Dalmacija.

Navijačkih tučnjava bilo je još na poluvremenu susreta i tijekom same utakmice, nekoliko tučnjava dogodilo se na istočnoj i zapadnoj tribini.

image
ANTE CIZMIC Cropix

A nakon zadnjeg sučevog zvižduka nekim nezadovoljnim navijačima na zapadu je opet pala roleta. Pojedinci su se htjeli probiti u svečanu ložu, nešto valjda objasniti čelnicima Hajduka. Nisu uspjeli, zaustavili su ih zaštitari. Dobili su zato čelnici porciju uvreda, psovki. Ali bilo je nažalost i drugih neugodnih scena.

Neki predmeti poput plastičnih čaša poletjeli su prema predsjedniku Uprave Hajduka Ivanu Biliću. Prema nekim izvorima je čak i pogođen nekim predmetom, ali to nam nije potvrđeno, piše Slobodna Dalmacija.

Bilo je i tučnjava na gornjem dijelu lože na zapdnoj tribini. Zaiskrilo je tu i među nekim "vipovcima".

image
ANTE CIZMIC Cropix

image
ANTE CIZMIC Cropix

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. kolovoz 2024 14:58