Bruno Varela

 GLOBAL MEDIA GROUP/DDP USA/PROFIMEDIA Global Media Group/Ddp Usa/Profimedia
PUN OPTIMIZMA

Kapetan Vitorije uoči Poljuda: ‘Hajduk je težak suparnik, a ali cilj nam je skupina Konferencijske lige‘

Vratar i kapetan Vitorije iz Guimaraesa Bruno Varela rekao je kako će dvije utakmice s Hajdukom biti teške
Piše: HinaObjavljeno: 31. srpanj 2022. 13:45

Isto tako objašnjava da njegova momčad upravo priželjkuje takve oglede jer želi biti konkurentna najvećim klubovima u Portugalu i igrati u skupini Konferencijske lige.

Hrvatski doprvak Hajduk i Vitoria Guimaraes će u četvrtak odigrati u Splitu prvu utakmicu 3. pretkola Konferencijske lige, a uzvrat je 10. kolovoza.

"Slijedi nam susret s jako teškim protivnikom, splitskim Hajdukom. Bit će to dvije komplicirane utakmice, ali to je upravo ono što želimo", izjavio je 27-godišnji Varela za portugalsku televiziju Sport TV.

"Želimo biti kompetitivna ekipa, s puno mladih igrača, ali jako kvalitetna. Uvijek se želimo natjecati da pobijedimo bez obzira protiv koga igrali", dodao je 191 centimetara visoki čuvar mreže.

Vitoria je prošlu sezonu završila na šestom mjestu u portugalskom prvenstvu, a ljetos ju je napustilo 12 igrača dok je stiglo osam novih. Treneru je uručen otkaz 12. srpnja pa je na klupu sjeo Moreno Texeira (40) koji je dosad bio trener B momčadi.

"Želim zahvaliti navijačima na podršci koju su nam pružili na početku ove, netipične predsezone u kojoj smo imali određenih internih problema. Nastojimo što bolje primiti nove igrače, trenere, psihologe… Što se prije prilagode bit će bolje za ekipu. Na ovom našem putu su normalne promjene iz godine u godinu”, rekao je Varela koji je u klubu od ljeta 2020. godine.

Linker
30. ožujak 2023 22:57