Hrvoje Vejić

 VLADIMIR DUGANDŽIĆ/CROPIX
ZAGRIJAVANJE ZA UTAKMICU

FOTO Legenda Hajduka na Maksimiru se grli s Jarnijem: ‘Ne budite klauni, da se Bruno ne ljuti‘

Nije se hrvatski nogomet pretvorio u cirkus, ali klaunovski motivi postali su poprilično popularni
Piše: SNObjavljeno: 22. veljača 2024. 17:00

Nije se hrvatski nogomet pretvorio u cirkus, no i sami ste vidjeli da su klaunovski motivi posljednjih dana poprilično popularni. Da skratimo već posve poznatu priču, Bruno Petković nazvao je Roberta Jarnija "klaunom" nakon što je bivši Vatreni poručio da će navijati za Real Betis.

Pokrenulo je to žestoku raspravu i unutar sportskih struktura i na društvenim mrežama. Tko za koga treba ili ne treba navijati, zašto, kada i s kojim valjanim argumentima? Ili u cjelokupnu priču uopće ni ne treba ulaziti? Možda se stvar pretvorila i u malo preveliku dramu, no svakako je zavladala naslovnicama brojnih domaćih medija. Tim više kada je Velimir Zajec kazao da bi u imaginarnom susretu Panathinaikosa i Hajduka navijao za Grke, budući da je "od njih dobivao kruh".

"Klaunovska posla" prokomentirali su i mnoga velika imena hrvatskog nogometa, što u studijima naših TV postaja, što u raznim intervjuima, pa je tako svoje viđenje, između ostalih, ponudio i Darijo Srna.

Uoči uzvratne utakmice play-offa Konferencijske lige na Maksimiru, gdje Dinamo brani 1:0 iz Seville zaslugom Brune Petkovića, osvanula je nova fotografija na navedenu temu, i to u režiji - bivšeg stopera Hajduka. Hrvoje Vejić na Instagram profilu objavio je fotografiju s Robertom Jarnijem kod maksimirskog stadiona.

"Danas igra Dinamo, navijajte jeb***, ne budite klauni, da se Bruno ne ljuti, kad igra Hajduk, on, Ademi i Ristovski prvi vade bijele šalove", stoji uz fotografiju na kojoj su Vejić i Jarni u vidno odličnom raspoloženju.

image

Hrvoje Vejić i Robert Jarni

SCREENSHOT Instagram

Linker
21. travanj 2024 04:17