ANTE CIZMIC Cropix
ULETILE REKLAME

Navijače iznervirao gaf i ‘piletina na akciji‘, oglasili su se i s HRT-a i objasnili što se točno dogodilo

HRT se oglasio nakon nesvakidašnjeg gafa koji je iznenadio i razljutio brojne navijače
Piše: Slobodna Dalmacija/Sportske novostiObjavljeno: 19. kolovoz 2022. 07:47

Jednoj velikoj i profesionalnoj kući ovakav gaf se ne bi smio dogoditi. Očito je netko u realizaciji ‘naštimao‘ određeni set reklama, ne vodeći računa da u nogometu postoji i nešto što se zove sudački dodatak/nadoknada vremena.

Pa smo tako četiri minute sudačke nadoknade dvoboja iz Valencije između Villarreala i Hajduka mogli kombinirati sa sedam isprekidanih reklama. I to baš u napetoj završnici dvoboja kada su obje momčadi krenuli po još jedan zgoditak koji bi posve preokrenuo priču pred uzvrat, prenosi Slobodna Dalmacija.

Svašta se našlo u tim spotovima, najavne špice, suparnički navijačkih skupina, a onda bi i one bile naprasno prekinute kako bi uspjeli odgledati kraj dvoboja.

No na društvenim mrežama se već počelo raspravljati o ovom gafu, vjerojatno nije namjerno napravljen već je samo splet okolnosti, ali imamo i najbolji komentar „Prijo, jesi li vidila koliko je piletina na akciji, prekidao mi je reklamu neki nogomet“.

Dan nakon incidenta odlasili su se i iz HRT-a i ispričali se gledateljima zbog ‘tehničkih problema‘.

"Tehnički problemi koji su se dogodili tijekom prijenosa utakmice Villareal - Hajduk, uzrokovani su tehničkom pogreškom u sustavu za automatsko odvijanje programa. Žao nam je zbog toga i ispričavamo se gledateljima", stoji u priopćenju HRT-a.

Linker
26. travanj 2024 11:28