Slavlje Olimpije nakon 5:0 protiv Rijeke

 JOZE SUHADOLNIK/DELO
DRUŠTVENE MREŽE GORE

Navijači Rijeke opleli po Miškoviću, stigla i poruka iz Slovenije: ‘Ne brinite, Hrvati...‘

Facebook stranica Rijeke puna je komentara o povijesnom porazu od Olimpije
Piše: SNObjavljeno: 29. kolovoz 2024. 22:15

Nakon povijesnog debakla u Ljubljani, gdje je Olimpija pobijedila Rijeku rezultatom 5:0 na Facebook stranici kluba oglasili su se navijači momčadi. Izdvojili smo neke od najboljih...

"Bravo. Čestitka za pripremu tekme i trud." (Boris Bučanac)

"Svaka čast komentatoru s Max Sporta. Gleda u četvrtog suca, kaže nemoj ništa produžiti, da se završi ova agonija" (Matej Lajtner)

"Ja se divim onima koji odu navijat a ne vide onu pravu sliku, Miška nije briga za nogometni klub, samo ga interesira lova, prodaja igrača, tako je to godinama, nadaš se sad će Rijeka biti prvak s dobrom momčadi, on to uništi ljudi pogledajte istinu, ma nemojte odlazit na tribine, pogledajte tekmu doma, nemojte punit kasu za koga, kad to napravite trebao bi taj isti shvatit u čemu je problem, dok se to tako ne pokrene neće biti nikad više one naše stare Rijeke......" (Romeo Straka)

image
JOZE SUHADOLNIK/DELO

"Ne brinite Hrvati. I ako ste vi nas pobijedili u skijanju, a mi vas u nogometu....poanta je da ostanemo prijatelji. Boris Novković je otpjevao "Sve mijenja se" u svom remek djelu i bio je jako u pravu. Život nas može iznenaditi u svakom trenutku. Pozdrav svim Riječanima iz Slovenije" (Igor Grabnar)

"Dosta mi je navijanja za klub koji je vođen kao stand na tržnici. Kontinuitet-nula. Treneri dođu i odu. Igrači ista stvar. Uživajte u tom 2. - 3. mjestu u ligi i to je to, neka Mišković broji pare" (Mario Linić)

"Čestitke Miškoviću što je s 2 poteza uspio uništiti sve dobro iz prošle sezone" (Noe Poropat)

"Bravo Miško!!! Armada barem pokušala smanjiti na 3:0" (Alen Mandžuka)

"Neće nama nitko 6 komada dati, a kamoli neka Olimpija." (Vladimir Šteler)

"Čestitke Olimpiji. Tako se igra nogomet. A ti moja Rijeko dotakla si dno dna" (Nenad Neno)

Linker
05. rujan 2024 10:50