Sergej Jakirović

 RONALD GORSIC Cropix
JAKIROVIĆ NAKON PORAZA

‘Ne mogu vjerovati da se nije gledala ta situacija! Šest bodova smo izgubili iz dva upitna jedanaesterca‘

‘Ostaje žal, ali nemamo vremena za kukanje. Okrećemo se derbiju s Rijekom‘
Piše: SNObjavljeno: 09. studeni 2023. 21:24

Dinamo je upisao novi poraz. U četvrtom kolu Konferencijske lige slavila je Viktorija Plzen golom iz penala u 35. minuti. Dinamu pak nije dosuđen čisti penal, a poništen je i gol. Nakon utakmice svoje je viđenje ponudio trener Modrih Sergej Jakirović.

- Nismo od početka imali ravnopravan kriterij. Ono što je vrijedilo za igrače Viktorije, nije vrijedilo za nas. Ne znam kako objasniti Mišićevu ruku, nije vidio da mu lopta dolazi iza leđa. U drugom dijelu smo bili dobri. Ne mogu vjerovati da se nije gledala ta situacija gdje je Baturina gurnut s leđa nego nekakva ruka. Na kraju smo i zabili. Vidio sam sad snimku i nemam pojma kako je to zaleđe. Ne znam kako su povučene te linije. Ostaje žal, ali nemamo vremena za kukanje. Okrećemo se derbiju s Rijekom.

Dinamo sada mora pobijediti Astanu i Ballkani.

- Znali smo i prije da ih moramo pobijediti i napravit ćemo sve da tako bude. Danas smo bili čvršći u obrani nego ranije. Barem mi se tako čini ovako vruće glave. Šest bodova smo od Viktorije izgubili iz dva jedanaesterca koja su upitna. Ne mogu se oteti dojmu da ovo danas nije bilo ravnopravno - rekao je Jakirović pa dodao:

- Moramo naći snage da se dignemo. Nitko to ne može napraviti umjesto nas. Izvedba danas nije bila loša. Imali smo tri šuta, ali moramo biti precizniji. Oni su isto imali tri šuta pa su zabili. Vidjelo se na momcima da žele. Kada je Kulenović zabio, vidjelo se da i dalje žele stiskati. Jednostavno nije išlo. Mi iz ove kože ne možemo van - zaključio je trener Dinama.

Linker
01. svibanj 2024 19:36