Nejašmić u donjem lijevom kutu

 SCREENSHOT Screenshot
POTPUNO NEOČEKIVANO

Pogledajte autogol o kojem priča sportska Hrvatska! Neobjašnjiv potez Bjeličinog asa prevario i golmana Vatrenih

Veznjak Osijeka postigao je bizaran autogol u prvoj utakmici 2. pretkola Konferencijske lige
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. srpanj 2022. 16:49

Imao je Osijek sve u svojim rukama na gostovanju kod Kizilžara u 2. pretkolu Konferencijske lige. Momčad Nenada Bjelice vodila je 2:0 pogotkom glavom Mihreta Topčagića i eurogolom Laszla Kleinheislera, no u smiraju susreta na Astana Areni dogodio se rijetko viđen gaf.

Igrala se 84. minuta kada je Darko Nejašmić izveo neobjašnjiv potez. Praktički na centru igrališta pritisnuo ga je protivnički igrač. U panici se Osijekov veznjak odlučio na dodavanje unazad vrataru koje je i inače protiv svih pravila nogometnih udžbenika. Vratar hrvatske nogometne reprezentacije Ivica Ivušić, koji je dotad branio ‘nemoguće‘ na golu, nije očekivao taj manevar te se nije na vrijeme stigao vratiti na gol-liniju... Lopta je u savršenoj putanji ušla u mrežu.

AUTOGOL NEJAŠMIĆA MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Bjelica je pobjesnio na klupi, Ivušić gledao u nevjerici, a Nejašmić se samo primio za glavu...

Imajući na umu da su Osječani imali i igrača više zbog crvenoga kartona Brazilca dos Santosa Martinsa, ostat će pomalo gorak okus u ustima osječkih navijača za uzvrat koji je na rasporedu za tjedan dana - 28. srpnja.

Naravno, Osijek je nakon pobjede i dojma favorit za prolaz u Gradskom vrtu, ali teško se oteti dojmu da je bez ovog kiksa dosta toga moglo biti praktički riješeno već u prvoj utakmici.

Linker
03. svibanj 2024 02:04