Jose Mourinho

 FEDERICO PROIETTI/DPPI/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Federico Proietti/dppi/livemedia/Shutterstock Editorial/Profimedia
‘PA OVO JE RIDIKULOZNO!‘

Pogledajte gol koji je razljutio Mourinha! Optužio je i suce, umjetnu travu, prozvao svog strijelca...

‘Kad smo protiv njih igrali u Rimu, trebali smo dobiti dva penala koje sudac nije vidio‘
Piše: SNObjavljeno: 08. travanj 2022. 07:43

U četvrtak su odigrane sve četiri prve utakmice četvrtfinala Konferencijske lige, a glasno je odjeknula 2:1 pobjeda norveškog Bode Glimta protiv Mourinhove Rome, kao i Portugalčeve izjave nakon utakmice.

Norveškom Bodi opet se Roma pokazala idealnom mušterijom. U natjecanju po skupinama pobijedio je doma 6:1, a sinoć ipak sa skromnijih 2:1.

Norvežani su ovoga puta napravili preokret. Rimljani su poveli golom Pellegrinija u 43. minuti, iako je Bodo ostavio bolji dojam do tada.

POGODAK PELLEGRINIJA MOŽETE POGLEDATI OVDJE

U nastavku utakmice opet je aktivniji bio norveški sastav koji je izjednačio u 56. minuti. Strijelac je bio Wembangomo, ali gol ide na dušu vratara Rome Rui Patricija koji je početnički reagirao i nije uhvatio relativno lagani udarac s 20-ak metara.

GOL ZA 1:1 KOJI JE RAZLJUTIO MOURINHA

U 89. minuti Bodo je prije uzvrata stekao gol prednosti i to nakon pogotka Vetlesena za konačnih 2:1.

POBJEDNIČKI GOL NORVEŽANA POBJEDAJTE OVDJE

Mourinho je nakon utakmice pričao o ridikuloznom golu, umjetnoj travi, sucima...

"Dva gola smo dobili nakon prekida ili izgubljene lopte. I mi smo puno golova zabili nakon prekida, ali to su situacije kad je lijepo zabiti, a nije baš tako dobro primiti. Međutim, prvi gol je bio ridikulozan", rekao je Mourinho nakon utakmice i dodao:

image
MATS TORBERGSEN Afp

"Da budem iskren, najviše me brine ozljeda Mancinija. To je veliki problem, a uzrokovala ga je umjetna trava", kazao je Mourinho o svom igraču koji je izašao iz igre u drugom poluvremenu zbog ozljede koljena.

"Izgubili smo 2:1, ali imamo uzvrat na Olimpicu pred našim navijačima i ja nemam problem reći da smo mi favoriti za prolaz u polufinale. Imam potpuno povjerenje u svoje igrače, u naš stadion, i u podršku naših ljudi.Očito, Bodo je opasna momčad, ali također se nadam da ćemo imati dobrog suca i pomoćnika u uzvratu"; u svom je stilu Portugalac prokomentirao suđenje u prvoj utakmici pa objasnio.

"Kad smo protiv njih igrali u Rimu u skupini, trebali smo dobiti dva penala koje sudac nije vidio, a večeras su nam dvaput svirali zaleđe u situacijama kad to nije bilo ni blizu. Pogotovo je tragikomična bila ona situacija u prvom poluvremenu", rekao je Mourinho i za kraj poslao svom strijelcu Pellegriniju.

"Mora on zabijati više. S obzirom na svoju kvalitetu, trebao bi postizati više golova".

Konferencijska liga, četvrtfinale (prve utakmice): Feyenoord - Slavia Prag 3:3 (Sinisterra 10, Senesi 74, Kokcu 86/Olayinka 41, Sor 67, Traore 90), Bodo Glimt - Roma 2:1 (Wembangomo 56, Vetlesen 89 / Pellegrini 43), Marseille - PAOK 2:1 (Gerson 13, Payet 45 / El Kaddouri 48), Leicester - PSV Eindhoven 0:0.

Linker
26. travanj 2024 15:12