GLOBAL MEDIA GROUP/DDP USA/PROFIMEDIA
UPITAN NASTUP

Portugalci u drami, protiv Hajduka bi mogli zaigrati bez jednog od ključnih igrača! ‘Još nisu zatvorena vrata‘

Hajduk i Vitoria Guimaraes će u četvrtak u Splitu odigrati prvu utakmicu 3.pretkola Konferencijske lige
Piše: HinaObjavljeno: 02. kolovoz 2022. 13:30

Vitorijin vezni igrač Andre Almeida počeo je trenirati u ponedjeljak nakon nekoliko dana pauze uzrokovane ozljedom mišića noge no njegov nastup protiv Hajduka je upitan, izvijestile su u utorak portugalske novine A Bola i Record.

Hajduk i Vitoria Guimaraes će u četvrtak u Splitu odigrati prvu utakmicu 3.pretkola Konferencijske lige, a uzvrat je 10. kolovoza.

Almeida zbog problema s mišićem noge nije otputovao prošli četvrtak u Mađarsku gdje je Vitoria Guimaraes odigrala 0-0 s Puškaš Akademijom i tako obranila prednost od 3-0 iz prve utakmice 2.pretkola Konferencijske lige.

"Jučer se pojavio na travnjaku što znači da nisu zatvorena vrata njegovom eventualnom nastupu u Splitu", izvijestila je A Bola.

Almeida, koji je čitavu dosadašnju karijeru proveo u Vitoriji, jedan je od ključnih igrača kluba koji je lani završio na šestom mjestu u portugalskom prvenstvu. Prošle sezone je upisao 36 nastupa u bijelo-crnom dresu, a u pobjedi nad Puškašem odigrao je 84. minute.

"On i Thiago Silva,koji igraju na poziciji "osmice", su jako dobri igrači koji daju ravnotežu momčadi", rekao Tonel, bivši branič Sportinga i zagrebačkog Dinama, za Hinu.

Linker
20. travanj 2024 01:55