Sergej Jakirović

 GORAN MEHKEK Cropix
ISTUP TRENERA DINAMA

Sergej Jakirović objavio posebno priopćenje zbog podmetanja iz BiH: ‘To je neprofesionalno i maliciozno!‘

‘Netko u sjajnoj večeri za Zrinjski, želi kvariti atmosferu uvlačeći mene u tako ružne kontekste‘
Piše: SNObjavljeno: 22. rujan 2023. 20:07

Sergeju Jakiroviću nije se svidjelo kako je dio medija prenio neke njegove izjave nakon velike Dinamove pobjede protiv Astane u sinoćnjem 1. kolu skupine Konferencijske lige. Nakon 5:1 pobjede na Maksimiru, novinari su trenera Modrih pitali kako komentira nevjerojatan preokret i 4:3 pobjedu Zrinjskog u Mostaru protiv AZ Alkmaara, također u Konferencijskoj ligi.

Jakirović je, naime, bio na klupi Zrinjskog bio od 2020. do 2002. godine.

"Nakon sinoćnje važne pobjede protiv Astane, imao sam priliku dati izjavu i za nositelja TV prava Arenasport. Osim osvrta na utakmicu Dinamo-Astana, upitan sam i o utakmici Zrinjski - AZ. Nažalost, danas mi je pristiglo puno poruka o kontekstu moje izjave s obzirom da je u velikoj većini medija objavljeno da sam rekao “Zrinjski je igrao hrabrije u drugom poluvremenu, baš kao kad sam ja bio trener”.

Takvo što smatram neopreznim pa čak i neprofesionalnim te malicioznim od dijela medija, pogotovo onoga koji je to prvi objavio. Kao što svi imate priliku vidjeti, izjava ima sasvim drugi kontekst. Netko nažalost u sjajnoj večeri za Zrinjski, želi kvariti atmosferu uvlačeći mene u tako ružne kontekste. Ja sam ponosan na sve što je Zrinjski napravio dok sam bio glavni trener.

Danas kolega Rendulić piše nove sjajne stranice klupske povijesti i nikada si ne bih dopustio da sebe stavljam u centar sinoćnje pobjede. Još jednom iskrene čestitke Kruni, momčadi i svim navijačima Zrinjskog. Svim srcem smo sinoć navijali za Zrinju! Nadam se da će i Dinamo i Zrinjski imati zapažene nastupe u ovogodišnjoj Konferencijskoj ligi", poručio je Jakirović.

Linker
04. prosinac 2023 17:33