TOM DUBRAVEC Cropix
POTVRĐENA OZLJEDA

Težak udarac za Ivana Leku i Hajduk: ‘Bijeli‘ ostali bez junaka derbija za europski izazov, oglasili su se Poljuda

Prva utakmica Hajduka i PAOK-a bit će odigrana 10. kolovoza na Poljudu
Piše: SNObjavljeno: 04. kolovoz 2023. 09:24

Iz Hajduka su se službeno oglasili vezanu uz ozljedu svog ponajboljeg igrača Rokasa Pukštasa.

"Hajdukov veznjak Rokas Pukštas zadobio je ozljedu koljena uslijed nezgodnog pokreta prilikom jednog duela tijekom utakmice s Rijekom na Poljudu.

Unatoč boli Rokas je utakmicu s Rijekom odigrao do kraja, a tijekom proteklih dana izvršena je dijagnostika te propisana terapija zbog koje će igrač biti na poštedi u narednim tjednima. Tijekom navedenog procesa klupska liječnička služba pomno će pratiti odgovor na terapiju te sukladno tome poduzimati daljnje korake.

Dodajmo i kako se od ozljede gotovo u potpunosti oporavio mladi stoper Dominik Prpić te se očekuje da se on od ponedjeljka u potpunosti vrati u puni trenažni proces", stoji u Hajdukovom priopćenju.

Prva utakmica Hajduka i PAOK-a bit će odigrana 10. kolovoza na Poljudu, s početkom u 21 sat, a uzvrat je na rasporedu tjedan dana poslije u Solunu. Kako su iz Hajduka poručili da će Pukštas biti na poštedi sljedećih tjedana, očekuje se tako da bi trebao propustiti oba susreta s grčkim klubom.

Pukštas je bio junak ‘Bijelih‘ u prva dva derbija sezone i zabio je pobjedničke golove i protiv Dinama i Rijeke, pa je ovakva vijest težak udarac za splitski klub uoči europskog izazova.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 04:45