MARIN FRANOV Cropix
TUŽNA ZAVRŠNICA

Trebao je biti junak Osijeka, a onda je zbog jednog gafa sve otišlo u vjetar: ‘Šteta, nesreća i nepravda‘

‘Mislim da smo se stvarno borili do zadnje sekunde i šteta što nismo pobijedili‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 09. kolovoz 2024. 16:40

Djelovalo je da će pogodak Antona Matkovića biti jedini i pobjedonosni protiv Zire u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige na Opus Areni, ali težak gaf u završnici utakmice donio je azerbajdžanskoj momčadi kazneni udarac i izjednačenje.

- Baš šteta i nesreća, rekao bih i sportska nepravda. Ni u jednom trenutku se nismo prestali boriti, no dobili smo gol u toj zadnjoj minuti i sada je lako pričati o tome da smo mogli biti pametniji i lukaviji, "ukrasti vrijeme" i na onaj nepopularan način, da ostanemo ponekad i ležati na terenu te sačuvamo vodstvo pod svaku cijenu. No, mislim da se ne može reći ništa protiv nikoga, ispalo je ovako. Idemo se i tamo boriti kao lavovi, nadmašiti ih opet u svim segmentima igre i proći dalje - rekao je Matković.

image
MARIN FRANOV Cropix

- U svlačionici smo u poluvremenu pričali da nastavimo kako smo odigrali u prvom dijelu. Na terenu smo, ipak, odlučili malo stati na loptu, vidjeti hoće li oni krenuti odlučnije i moguće nam otvoriti više prostora pred svojim vratima. Kasnije su oni malo pritisnuli, ali ništa to nije bilo posebno. Mislim da smo se stvarno borili do zadnje sekunde i šteta što nismo pobijedili. Opet, imamo još jednu utakmicu, idemo pobijediti i pokazati tko je Osijek. Naravno da će biti teško i protiv Dinama, treba se svatko opet boriti kao lav i to je to.

Linker
05. rujan 2024 17:51