Federico Coppitelli

 VLADO KOS/Cropix
REAKCIJA TALIJANA

Trener Osijeka nakon velike pobjede: ‘Kad sanjam, ja sanjam da pobijedim 15:0‘

‘Imamo jako dobar rezultat i kapital pred uzvrat‘, kazao je Federico Coppitelli
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 25. srpanj 2024. 22:50

Nogometaši Osijeka upisali su visoku pobjedu u prvom susretu 2. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Nadigrali su estonsku Levadiju rezultatom 5:1, a istaknuo se Ramon Mierez koji je postigao tri pogotka. Trener Osijeka Federico Coppitelli zadovoljno se smješkao nakon velike pobjede.

- Imamo jako dobar rezultat i kapital pred uzvrat. Igrali smo protiv momčadi protiv koje je u ovom trenutku bilo dosta izazovno izaći na teren, koja nije banalna ekipa, a pogotovo zbog fizičkog stanja naše ekipe. Imali smo jako pozitivnih momenata, ali i problema, ali kroz rezultat se igračima vratio za sav rad koji su uložili u pripremama - kazao je trener Bijelo-plavih.

Već su ga upoznali kako je ovo rezultatski najuvjerljivija pobjeda Osijeka u Europi.

image
VLADO KOS Cropix

- Znam, ali nisam očekivao da ćemo primiti gol, sanjao sam nešto drugo. Što sam sanjao? Ja kad sanjam, sanjam da pobijedim 15:0 - kazao je.

Zadovoljan je bio s dosta segmenata igre svoje momčadi, iako je prepoznao i određene nedostatke, pogotovo na početku drugog dijela.

- Jedan problem koji smo imali je kontrola posjeda lopte protivnika, što je bilo i za očekivati u ovom trenutku sezone, vidjelo se da se naš protivnik nalazi u drugačijem trenutku sezone, da su na neke situacije reagirali brže od nas. Nismo imali fluidnost koju smo željeli, a s druge strane bili smo jako opasni protiv protivnika koji rivalima ne pruža previše prilika. na kraju smo dobili što smo htjeli - zaključio je.

Levadijin trener Curro Torres odbio se pojaviti na press-konferenciji nakon utakmice.

Linker
02. rujan 2024 14:55