DAMIR KRAJAČ/Cropix
‘DOGODIO SE BLACKOUT‘

Trener PAOK-a otkrio razlog poraza i nahvalio Dinamovog igrača: ‘Jako je inteligentan‘

Rumunjski stručnjak je naglasio kako ova priča još nije gotova te je 90 minuta pred njima
Piše: HinaObjavljeno: 07. ožujak 2024. 23:48

Dinamo je igrao pametno, a mi smo pobijedili sami sebe, kazao je trener grčkog prvoligaša PAOK-a Razvan Lucescu nakon poraza 0-2 od Dinama u prvom susretu osmine finala Konferencijske lige.

- Dinamo je igrao pametno, a mi smo pobijedili sami sebe. Zabili su dva gola iz naših velikih grešaka i konačni rezultat je rezultat naših grešaka i zato smo izgubili ovu utakmicu - rekao je Razvan Lucescu nakon utakmice.

Grčke novinare je zanimalo zašto je solunski sastav igrao tako bojažljivo.

- Ne radi se o tome, već o osjećaju da kontroliramo utakmicu. Možda smo zbog naših pogrešaka izgubili samopouzdanje. Oni su slavili, možda i previše jer je ovo tek prva utakmica. Zbog naših grešaka mi smo izgubili kontrolu nad utakmicom. Lopta je bila više u našim nogama, ali to nije bilo važno za rezultat.

image

Razvan Lucescu, trener PAOK-a

DAMIR KRAJAČ/Cropix

Lucescu je kazao kako PAOK u Zagrebu nije igrao kao momčad.

- Imali smo prilika, ali nismo ih iskoristili. Bili smo ekipa koja nije imala taktičku disciplinu. Nogomet je jednostavan ako ga igraš kao ekipa, to nismo učinili i zato smo izgubili.

Pohvalio je dvostrukog strijelca Brunu Petkovića, ali i dodao kako je golove zabio nakon pogrešaka njegove obrane.

- Dinamo nije imao previše prilika, Petković je odličan napadač, zna kako kontrolirati igru, jako je inteligentan. No, dobio je poklone od nas i zabio je golove - rekao je i nastavio:

- Ovo nam je teško razdoblje, imamo puno utakmica. Stalno smo pod ovakvim pritiskom i nekada dolazi "blackouta" kao danas.

Rumunjski stručnjak je naglasio kako ova "priča još nije gotova".

- Ovo je tek prvo poluvrijeme, ispred nas je još najmanje 90 minuta. Vjerujem da se možemo vratiti u uzvratu. Kao trener smatram da se moja ekipa može vratiti i možemo okrenuti rezultat.

Linker
07. svibanj 2024 02:28