Igrači Zrinjskog slave vodeći pogodak protiv Legije

 MARCIN SZYMCZYK/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Marcin Szymczyk/imago Sportfotodienst/profimedia
NAKON PONIŠTENIH GOLOVA

Tuga u Mostaru: ‘Kod nas nema VAR-a, pa je sve frustrirajuće, vjerujem sucima, ali...‘

‘Izgubili smo za dva - tri centimetra, ali idemo dalje. U Europi se svaka greška skupo plaća‘
Piše: SNObjavljeno: 27. listopad 2023. 06:16

Iza nogometaša Zrinjskog je 2:1 poraz u 3. kolu skupine E Konferencijske lige. Bolja od domaćeg sastava bila je Legija iz Varšave koja je slavila s 2:1, a valja reći da su BiH sastavu poništeva dva gola u drugom poluvremenu. Zrinjski je tako nakon susreta pao na treće mjesto na ljestvici s 3 boda, dok je Legia skočila na vrh sa šest bodova na kontu.

Nakon utakmice svoje frustracije odlukama VAR-a nisu skrivali pojedini igrači Zrinjskog.

- Tužni smo. Odigrali smo jako dobru utakmicu i možda je realno da je završilo neodlučeno. Skidam kapu mojim igračima, dali smo sve od sebe. Mislim da nismo zaslužili poraz, ali nogomet se igra 90 minuta. Lijep je pogodak presudio utakmicu. Nije lako, kod nas nema VAR-a u ligi, pa je sve frustrirajuće. Vjerujem sucima, ali tužan sam jer nam barem jedan gol nije priznat, zaključio je Nemanja Bilbija nakon susreta u kojem je njegovim golom Zrinjski stigao u vodstvo u 30. minuti. Ali u nastavku susreta u Mostaru gosti su slavili golom Kramera iz 62. minute, dok je domaćinima VAR poništio golove u 55. i 70. minuti, oba puta zbog zaleđa.

Oglasio se i veznjak Zrinjskog Dario Čanađija.

- Na kraju je bio cirkus s VAR-om, ali to je nogomet. Čestitam momcima, na dobrom smo putu, bitno je da nemamo velikih oscilacija i da budemo na razini, rekao je Čanađija.

Evo kako je za kamere Arene TV poraz svoje momčadi komentirao Krunoslav Rendulić.

- Svi smo tužni zbog poraza, nismo ga zaslužili. Čestitam Legiji na zasluženoj pobjedi, ali čestitke mojim momcima. Bili smo jaki na lopti, izgubili smo za dva - tri centimetra, ali idemo dalje. U Europi se svaka greška skupo plaća, ali nismo razočarali, izjavio je Rendulić.

Linker
03. svibanj 2024 13:36