Kristijan Jakić je izazvao skandal

 SCREENSHOT
IZAZVAO SKANDAL

VIDEO Bivši dinamovac napravio totalni kaos: Prvo napao suca, a onda se zakačio i sa suparničkom klupom

Kristijan Jakić bi zbog svoje žute minute mogao dobiti tešku kaznu od UEFA-e
Piše: SNObjavljeno: 01. prosinac 2023. 07:49

Bivšeg igrača DInama Kristijana Jakića čeka duža suspenzija nakon što je isključen na utakmici svojeg Eintrachta i PAOK-a u petom kolu Konferencijske lige. Hrvatski veznjak je u dvije minute u sučevoj nadoknadi dobio dva žuta kartona i potom poludio i krenuo u obračun sa sucem.

Jakić je, nakon što je dobio drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton, krenuo u obračun s poljskim sucem Damianom Sywlestrzakom. Kako je izgledalo, Jakić se htio fizički obračunati sa sucem, ali suigrač su ga uspjeli zaustaviti u toj namjeri. Marmoush i Aaronson su ga odvukli od suca.

Nakon toga Jakić je krenuo trčeći prema svlačionici, ali na putu do tamo se uspio zakačiti i s protivničkom klupom s kojom je razmijenio dosta teških riječi. Sigurno je da će ga UEFA kazniti, a mogao bi dobiti i dugotrajniju suspenziju.

Jakić je rođen u Splitu gdje je i počeo karijeru u omladinskom pogonu RNK Splita. Nakon toga je igrao za Lokomotivu i Istru pa iz Lokomotive za 1.2 milijuna eura prešao u Dinamo. Dobre igre u Dinamu su ga nakon samo godinu dana dovele do Frankfurta koji ga je najprije posudio od Modrih, a onda i otkupio za 3.5 milijuna eura.

Linker
28. travanj 2024 05:49