Domagoj Vida 

 Giannis Papanikos/Zuma Press/Profimedia
OVO SE RIJETKO VIĐA

VIDEO: Pogledajte bizarni autogol Domagoja Vide. Bivši Vatreni s 20 metara zatresao vlastitu mrežu

Aek i Inter iz Andore igraju utakmicu prepunu pogodaka
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 24. srpanj 2024. 21:56

Loša procjena Domagoja Vide skupo je koštala AEK u prvoj utakmici kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv Intera iz Andore.

Igrala se 65. minuta, grčka momčad imala je u tom trenutku komotno 4:0 vodstvo, kada je u pokušaju da spriječi jedno dodavanje prema protivničkom napadaču Vida s dvadesetak metara glavom odigrao prema svome golmanu, međutim...

Strakosha je bio prilično udaljen od svoje linije što donedavni hrvatski reprezentativac nije primjetio. Lopta je preletjela golmana AEK-a i završila u mrežu. Od tog trenutka kola za grčku momčad naglo su krenula nizbrod. Nakon velikih 4:0 koje su imali u jednom trenutku, uzvrat više neće biti isključivo "turistički". Naime, Andorci su uspjeli zabiti još dva gola i s 3:4 napustiti Grčku te se imaju čemu nadati u uzvratnoj utakmici idućeg četvrtka.

AUTOGOL VIDE POGLEDAJTE OVDJE

U ostalim utakmicama drugog pretkola kvalifikacija za KL Struga je s 2:1 pobijedila Pjunik, Riga i Slaks odigrali su 1:0, Dinamo Batumi na svom je travnjaku izgubio od crnogorskog Dečića 0:1, a latvijska Auda slavila je s 2:1 u gostima kod Cliftonvillea.

Linker
02. rujan 2024 14:00