Mateo Kovačić

 JOSE BRETON Nurphoto Via Afp
MAKSIMALAN RESPEKT

VIDEO Prvo tučnjava, pa gospodski potez Kovačića: U svlačionici protivnika Hrvat tražio samo jednu osobu

Kovačić je nakon utakmice razmijenio dresove s bivšim suigračem Marcelom
Piše: SNObjavljeno: 23. prosinac 2023. 17:10

Finalni susret Manchester Cityja i Fluminensea završio je uvjerljivom 4:0 pobjedom Građana. Nakon odigrane utakmice uslijedio je kratki kaos na terenu, pa su se tako zakačili Brazilac Felipe Melo i Englez Kyle Walker.

Situacija je eskalirala zbog navodnih povika drugog Engleza, Jacka Grealisha tijekom utakmice, a i sam Melo je kasnije u izjavi naglasio kako Walker nije bio taj s kojim se htio sukobiti.

Situacija se ubrzo smirila, a pokazatelj da među igračima nema loše krvi bio je i potez Matea Kovačića. Hrvatski reprezentativac se nakon susreta spustio u svlačionicu brazilske momčadi i neometano pozdravio igrače uz maksimalan respekt. Jedan od glavnih razloga Kovačićevog dolaska bio je i pozdrav s Marcelom. Njih dvojica su zajedno mnogo godina dijelili svlačionicu Real Madrida, a nakon utakmice su i razmijenili dresove.

@sportcel5 Vídeo pesado!! #futebolbrasileiro #mundial #futebol #esporte #fluminense #city #sexta ♬ som original - Sportcel

Kovačić je ovom pobjedom postao prvi nogometaš u povijesti koji je osvojio Svjetsko klupsko prvenstvo s tri različita kluba. Ovo mu je bio četvrti ovakav trofej, te se sada izjednačio s Lukom Modrićem po broji osvojenih klupskih prvenstava.

Linker
12. svibanj 2024 01:17