SCREENSHOT Twitter
LOŠA REAKCIJA

VIDEO: Sramotan trenutak Chelseajevog pojačanja, pogledajte promašaj o kojem će se pričati

‘Ne voli zabijati lake golove. Voli samo teške golove!‘, rekao je Maresca nakon utakmice
Piše: SNObjavljeno: 23. kolovoz 2024. 10:02

U prvoj utakmici play-offa Konferencijske lige Chelsea je na svom Stamford Bridgeu savladao švicarski Servette s 2:0. Iako je ovaj susret u prvom dijelu izvukao dosta nervoze iz navijača londonskog kluba, koji su u jednom trenutku počeli i zviždati svojim ljubimcima, u nastavku utakmice Nkunku i Madueke pobrinuli su se da ipak u miru dočekaju uzvrat u Švicarskoj.

Međutim, u 51. minuti pri rezultatu 1:0 za Chelsea, ljetno pojačanje u napadu - Marc Guiu, zapucao je jednu priliku koju su mnogi već prozvali promašajem sezone. Španjolac je u spomenutoj situaciji dočekao kiks gostujućeg vratara i istrčao sam pred prazna vrata. Kad je došao trenutak u kojem je morao trebao pospremiti loptu u mrežu, Guiu je naglo usporio i loše zahvatio loptu, a u nastavku akcije imao je još dvije popravne prilike, no nije ih iskoristio.

Promašaj Španjolca pogledajte OVDJE.

Španjolski 18-godišnjak stigao je u Chelsea ovog ljeta iz Barcelone. Englezi su platili njegovu odštetnu klauzulu vrijednu šest milijuna eura. Trener Enzo Maresca komentirao je promašaj nakon utakmice:

- Ne voli zabijati lake golove. Voli samo teške golove! Mlad je, rođen 2006., ali tako dobro trči i pritiska loptu i sigurno će zabiti - rekao je uz osmijeh Talijan nakon utakmice.

Linker
05. rujan 2024 11:09