Navijači Galatasaraya su organizirali vatreni doček za igrače Barce

 Seskimphoto/Avalon/Profimedia
KAKAV GAF

VIDEO: Turci ludim vatrometom probudili igrače Barce, Danci pokušali isto, ali se propisno osramotili

Danci su htijeli koristiti taktiku stvaranja dodatnog umora kao posljedice neispavanosti. Ali...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. ožujak 2022. 15:01

Barcelona danas od 18:45 gostuje u Istanbulu gdje protiv Galatasaraya igra uzvratnu utakmicu osmine finala Europske lige. U prvom susretu na Camp Nou je bilo 0:0, a Turci se sada nadaju pobjedi na domaćem terenu i prolasku u četvrtfinale.

Njihovi navijači ništa ne prepuštaju slučaju pa su tako Barcinim igračima odlučili usred noći poželjeti dobrodošlicu u njihov grad. Navijači Galatasaraya su se u 3:45 okupili ispred hotela Ritz - Carlton u kojem je odsjela Barcelona i ispalili vatromet kako bi probudili nogometaše koji dan kasnije imaju važnu utakmicu.

Taktiku stvaranja dodatnog umora kao posljedice neispavanosti su htjeli koristiti i navijači danskog Kopenhagena. U prvoj utakmici osmine finala Konferencijske lige s PSV-om je bilo 4:4, a sada je uzvrat u Danskoj pa su navijači Kopenhagena htjeli u sred noći, baš kao i Turci, probuditi svoje goste.

Organizirali su se, pod okriljem noći stigli pred Radisson Blu hotel u Kopenhagenu i ispalili vatromet, ali na kraju su se samo uspjeli propisno osramotiti. Danci su, naime, u potpunosti promašili hotel u kojem odsjedaju Nizozemci pa su vatrometom probudili goste hotela i pola kvarta, ali ne i današnje suparnike.

Linker
26. travanj 2024 23:07