ADAM STARSZYNSKI/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Adam Starszynski/zuma Press/profimedia
KOBNI PREKIDI

VIDEO: Zrinjski nadigran u Poljskoj, Legija s dva rana pogotka brzo riješila pitanje pobjednika

Nogometaši Zrinjskog poraženi su na gostovanju kod Legije iz Varšave rezultatom 0:2
Piše: SNObjavljeno: 09. studeni 2023. 20:38

Nogometaši Zrinjskog poraženi su u susretu četvrtog kola Konferencijske lige na gostovanju kod Legije iz Varšave rezultatom 0:2. Poljaci su na domaćem terenu od vrlo ranom dijelu susreta imali već osjetnu prednost, pa je tako nakon već pola sata igre rezultat bio na kraju konačnih 2:0.

Legiju je u vodstvo doveo Rafał Augustyniak u 14. minuti. Nakon izvedenog kornera loptu je na drugu stativu prebacio napadač Tomáš Pekhart, a tamo ju dočekao Augustyniak i odličnim udarcem punom nogom probušio gostujućeg vratara Marka Marića.

POGODAK MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Zgoditak za 2:0 domaćina stigao je iz jedanaesterca. U kaznenom prostoru Zrinjskog srušen je lijevi bočni domaćina, Patryk Kun, nakon čega je najstrožu kaznu realizirao Josué preciznim udarcem u donji kut.

POGODAK MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Drugo poluvrijeme ostalo je obilježeno dominacijom domaćina, ali se rezultat do kraja utakmice nije mijenjao. Ovim porazom Zrinjski je ostao na tri osvojena boda u četiri odigrane utakmice, čime se po trenutnom stanju na ljestvici nalazi na trećem mjestu u skupini. Legija je s novom pobjedom zasjela na čelo skupine. Večeras je još na rasporedu preostali susret skupine između Aston Ville i AZ Alkmaara.

Linker
06. svibanj 2024 06:27