Dario Melnjak očekuje jaki Hajduk u Španjolskoj

 ANTE CIZMIC Cropix
NOVI VELIKI ISPIT

‘Villarreal je opasan sa svih strana, ali bit ćemo spremni na to. Dinamo? To neka ostane u svlačionici‘

Dario Melnjak je najavio susret play-offa Konferencijske lige u kojem Hajduk gostuje kod Villarreala
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. kolovoz 2022. 19:21

Hajduk će u četvrtak u 20:45 igrati prvu utakmicu play-offa Konferencijske lige. Bijeli nakon teškog poraza od Dinama u domaćem prvenstvu odlaze u goste Villarrealu, a taj susret je uoči ukrcavanja u zrakoplov za Španjolsku najavio Dario Melnjak.

"Čekali smo ovakve utakmice cijelu prošlu sezonu i na početku ove. Vjerujem da nas je sve ovo što smo imali u prošlih mjesec ili dva dobro pripremilo za utakmicu u Španjolskoj. Čeka nas težak protivnik, ali mislim da mi moramo biti pravi i vjerovati. Vjerujem da jesmo pravi", rekao je Melnjak u uvodu.

Dinamo je prošle subote slavio s 4:1 i tako Hajduku nanio težak poraz pred važnu europsku utakmicu. Što su Bijeli naučili iz derbija?

"To ćemo ostaviti za nas u svlačionici. Vjerujem da smo svi svjesni i dobrih i manje dobrih stvari i da ćemo biti bolji po iskustvo utakmice u Portugalu i po iskustvo utakmice s Dinamom."

Kakav Villarreal očekujete?

"Opasan sa svih strana, ali očekujem i Hajduk koji je spreman na to. Gledamo ih svi na utakmicama Liga prvaka i španjolskog prvenstva, sigurno su jedna od najboljih ekipa u Europi. Zanimljivi su, imaju rukopis dobrog trenera. Moramo biti spremni na njihove nalete sa svih strana i pokušati odgovoriti našom igrom."

Stadion Villarreala je u procesu renovacije pa će Žuta podmornica Hajduk ugostiti u Valenciji.

"Kad bismo mi morali igrati na nekom drugom stadionu, a ne na Poljudu, vjerujem da bi bilo razlike. Uz to, bilo bi lijepo igrati na njihovom stadionu, ali neka Bog odluči je li to što se igra u Valenciji bilo dobro za nas ili ne."

Melnjak je rekao kako je ovo za njega najveća klupska utakmica u karijeri, a onda odgovorio i na pitanje o slabostima španjolskog sastava.

"Nismo gledali njihove slabe točke. Više smo gledali sebe i pokušali ispraviti neke svoje greške i fokusirali se na njihove dobre strane", zaključio je Melnjak.

Linker
20. travanj 2024 10:25