ANTE CIZMIC Cropix
MISLE DA JE SVE VEĆ GOTOVO?

Za Hajdukov okršaj s Villarrealom u prodaju puštene dodatne ulaznice, Španjolci dolaze bez navijača i novinara

Nije zanimljivo Španjolcima ili drže da je u okršaju sa Splićanima već sve riješeno?
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 23. kolovoz 2022. 12:53

U utorak iza podneva uprodaju je pušten i dodatni kontingent ulaznica za uzvratnu utakmicu Play-offa Konferencijske lige Hajduk - Villarreal koja je na rasporedu u četvrtak s početkom u 21 sat na Poljudu.

S obzirom na to da neće biti gostujućih navijača na ovom susretu zatvoreni će biti ulazi A (jugozapad) te ulaz T (istok) sukladno odluci UEFA-e u kojoj je kapacitet Poljuda umanjen za najmanje 3.000 sjedećih mjesta. Kao i do sada, do dana utakmice, pravo kupnje ulaznica imaju isključivo aktivni članovi Kluba.

Ulaznice će se naći u slobodnoj prodaji na sam dan utakmice samo u slučaju da se iste do tada ne preuzmu, odnosno prodaju. Procjenuje se da je u prodaju pušteno oko 1000 ulazanica čime se očekivani broj navijača Hajduka zaokružuje na 30.000 koliko bi ih trebalo nazočiti sutrašnjem dvoboju.

Rijetko se događa, zato treba i zabilježiti. Villarreal nije najavio dolazak nijednog navijača ni novinara za splitski uzvrat. Nije zanimljivo Španjolcima ili drže da je riješeno? Tko zna, možda je i skupo u trenutku kada drže da je Villarreal veliki favorit za prolaz.

Ali, zanimljivo je da čak ni Dila Gori, gruzijski predstavnik koji je na Poljudu gostovao 2013. godine nije došao bez novinara. NIsu imali navijača na splitskom stadionu, ali barem su imala predtstavnika medija. Potruglaci su primjerice početkom mjeseca imali tri novinara, a Hajduk je na gostovanju u Guimaraesu pratilo 1000 navijača i šest predstavnika medija premda su i Bijeli imali "plus dva" iz prvog susreta. Ali, očito je da Španjolcima nije zanimljiv ogled s Bijelima. Ni blizu koliko je Hajduku interesantna utakmica sa polufinalistom prošlogodišnjeg izdanja Lige prvaka.

Linker
06. svibanj 2024 22:33