Zoran Zekić

 ANTONIO BALIC Cropix
EUROPSKO PUTOVANJE

Zekić uoči novog spektakla: ‘Glupost se lako ponavlja, a prijatelji iz Hrvatske žale samo zbog jedne stvari‘

Na Koševu se najavljuje više od 20 tisuća navijača na tribinama
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 25. srpanj 2024. 08:16

Nakon što je u dramatičnim okolnostima, nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca, preskočio kazahstanski Aktobe pred Sarajevom kojeg od ovog ljeta s klupe vodi Zoran Zekić novi je izazov. U 2. pretkolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu na noge im dolazi Spartak iz Trnave.

- Svi smo uzbuđeni pred ovu jako bitnu utakmicu, ali moramo biti smireni. Došli smo do nekih detalja malo brže. Kao i u životu - glupost se lako ponavlja, a dobre stvari teže. Zanima me kako ćemo sutra reagirati što se tiče taktičkog i svakog mogućeg trenutka nogometne igre. Spartak je ozbiljna ekipa, trener je tamo duže od tri godine i imaju kontinuitet. Njima su naše predstave na pripremama i protiv Aktobea vjerovatno zbunjujuće - rekao je Zekić.

Na Koševu se u četvrtak očekuje novi spektakl, više od 20.000 navijača na tribinama.

- Svaki sportaš će naći snagu u tome i to ne smije biti mana. Moramo toga biti svjesni. Velik broj mojih prijatelja iz Hrvatske bio je na utakmici protiv Aktobea i svi su oduševljeni. Čak sam imao par komentara da im je žao što ne znaju navijačke pjesme Sarajava. Toliko ih je ponijelo... Ali ako budemo trajali malo duže u Europi vjerojatno će naučiti - zaključio je Zekić.

Linker
02. rujan 2024 00:45