Mario Ivanković

KONFERENCIJSKA LIGA

Zrinjski u teškoj situaciji, ali u Mostaru ne gube nadu: ‘Vježbali smo penale, gore od onog ne možemo‘

Ako nam se sve poklopi, sve je moguće, kaže trener Mario Ivanković
Piše: HinaObjavljeno: 28. kolovoz 2024. 16:38

Trener nogometaša Zrinjskog iz Mostara Mario Ivanković izrazio je vjeru da njegova momčad može proći Vitoriju iz Guimaresa usprkos 0:3 porazu u prvom susretu prije tjedan dana u Portugalu i plasirati se u Konferencijsku ligu iako je nepoznato hoće li zbog ozljeda moći nastupiti standardni Antonio Ivančić i Ivan Posavec.

- Jučer smo vježbali i penale. Jest teško, ali vjerujemo. Vjerujem ja, vjeruje stožer, ljudi u klubu, igrači... Ako nam se sve poklopi, sve je moguće - rekao je Ivanković na klupskoj konferenciji za novinare.

U prvome susretu igranome u Guimaresu, momčad premijerligaša BiH Zrinjskog je pokleknula u drugome poluvremenu kada su primili tri jeftina gola uz brojne greške obrane.

- Probat ćemo od prve minute nametnuti svoj ritam, jer gore od onog iz Portugala ne možemo - dodao je.

Trener Ivanković potvrdio je kako je zbog ozljeda upitan nastup nekoliko igrača, među kojima su i hrvatski internacionalci Antonio Ivančić i Ivan Posavec. Posavec je u Portugalu zadobio lakši potres mozga i trenira odvojeno od ekipe, dok se Ivančić ozlijedio na zadnjem treningu.

Zrinjski je prošle godine postao prva momčad iz BiH koja se plasirala u natjecanje po skupinama Konferencijske lige u kojoj su zabilježili pobjedu protiv AZ Alkmaara i odigrali neodlučeno s Aston Villom.

Linker
05. rujan 2024 10:55