Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images
PIŠE FRANCE FOOTBALL

KOVAČEV BAYERN KORAK BLIŽE DOVOĐENJU SJAJNOG POJAČANJA Uspostavljen je kontakt, a Bavarci čekaju rasplet situacije kojim bi mogli jako profitirati

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. srpanj 2019. 00:28

Ousmane Dembele trebao bi sljedeće sezone braniti boje Bayerna Nike Kovača.

Tvrdi tako pouzdani France Football koji otkriva kako je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić uspostavio kontakt sa samim igračem putem njegovog predstavnika.

Navodi se kako je posve izvjesno da će 22-godišnji Dembele sljedeće sezone zaigrati u Bayernu, ali da Salihamidžić želi malo pričekati i vidjeti kakav će biti rasplet vezan uz Antoinea Griezmanna i Neymara. Obje su zvijezde navodno na meti Barcelone, a njihovim dolaskom Bayernu bi bila olakšano i jeftinije Dembeleovo dovođenje.

VITORIA-GASTEIZ, SPAIN - APRIL 23: Ousmane Dembele of FC Barcelona looks on during the La Liga match between Deportivo Alaves and FC Barcelona at Estadio de Mendizorroza on April 23, 2019 in Vitoria-Gasteiz, Spain. (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)
Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images
Ousmane Dembele

U slučaju transfera Dembele bi postao peti francuski igrač nakon Comana, Tolissoa, Hernandeza i Pavarda koji će sljedeće sezone braniti boje Bayerna.

Bavarci su pokušali dovesti Dembelea još 2016. godine iz Rennesa, ali tada se odlučio na odlazak u Borussiju Dortmund.

Dembele je 2017. godine prešao iz Dortmunda u transferu vrijednom 125 milijuna eura, a Transfermarkt.de mu aktualnu vrijednost procjenjuje na 100 milijuna eura.

Linker
10. svibanj 2024 18:39