AP
OPET ZAJEDNO U LONDONU

Kranjčar: 'Harry uvijek izvuče najbolje od mene'; Redknapp: 'Niko diže ljude sa stolica'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. rujan 2013. 11:54

U posljednjim minutama prijelaznog roka hrvatski nogometaš Niko Kranjčar (29) napustio je kijevski Dinamo i otišao na jednogodišnju posudbu u redove engleskog drugoligaša Queens Park Rangersa…

I treći put u karijeri će tako Kranjčar surađivati s Harryjem Redknappom koji ga je ranije trenirao u Portsmouthu i Tottenhamu.

- Niko je igrač za publiku, on diže ljude sa stolica. On je vrhunski igrač koji će donijeti veliku kvalitetu našoj momčadi. Može igrati na više pozicija, iza napadača ili na bilo kojem krilu, i uvijek je opasan. Jasno je da o njemu puno znam i mogu reći da će biti sjajno pojačanje - kazao je Redknapp.

Kranjčar je napustio Kijev nakon samo jedne sezone u kojoj se nije uspio nametnuti. S QPR-om će nastojati izboriti brzi povratak u Premierligu.

- Harry je uvijek izvlačio najbolje od mene kao igrača. Igrao sam za njega u dva različita kluba u Engleskoj i sretan sam što ću ponovno raditi s njim, ovaj put u QPR-u. Championship će biti novo iskustvo za mene, ali radi se o uzbudljivom izazovu. Samo želim igrati i pomoći QPR-u da se vrati u Premierligu - poručio je hrvatski veznjak koji će u novom klubu nositi broj 19 na dresu.

Dodajmo ovome da je QPR u ponedjeljak na posudbu iz Tottenhama doveo i braniča Benoita Assou-Ekotta te veznjaka Toma Carrolla.

Linker
28. travanj 2024 19:50