Davor Pongračić / Cropix
ČEKA POZIV IZ DINAMA

Kranjčar poručio Mamiću: Nikad neću prestati piti, ali se barem ne drogiram!'

Ako me Mamić želi, neka sa mnom razgovara 'face to face'. Meni je drago ukoliko se o meni razmišlja kao o treneru Dinama - poručio je Cico iz Irana
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 22. kolovoz 2013. 23:17

Zdravko Mamić je kazao kako bi htio da Zlatko Kranjčar sjedne na klupu Dinama , ali mu je zamjerio da previše konzumira alkoholna pića.

- Volim si popiti koju čašicu vina i nikad neću prestati piti. Ali se isto tako nikad neću drogirati!

To je Kranjčar poručio iz Irana, baš nakon što je odradio trening s svojim Sepahanom.

- Uostalom, u Iranu nisam popio niti kapi, svi znate kako je s alkoholom u toj zemlji. Međutim, nije mi jasno zašto Mamić spominje nešto što nema veze s trenerskim poslom i profesionalizmom. Što je on radio, nije li trgao košulje, imao raznih verbalnih eskapada i psovki pri javnim istupima i još štošta toga. Kao trener sam pokazao svoj profesionalizam uspješnom karijerom, isto kao što ga je on pokazao s uspješnim vođenjem Dinama. Zato mi nije jasno iz kojeg razloga govori o mom privatnom životu. Ja njega ne pitam o njegovom, niti me to zanima.

Biste li prihvatili Mamićev poziv i došli u Dinamo?

- Ako me Mamić želi, neka sa mnom razgovara 'face to face'. Meni je drago ukoliko se o meni razmišlja kao o treneru Dinama. Ali mi nije drago ono što sam vidio na utakmici s Austrijom. Dogodilo se ono što je rekao Otto Barić, olako su shvatili Bečane i Austria je nadigrala Dinamo. No, tih 0:2 da se nadoknaditi u uzvratu, ja sam optimist - zaključio je Kranjčar.

Linker
03. svibanj 2024 12:00