Niko Kranjčar
 Mark Runnacles/Getty Images
UMIRIO NAVIJAČE

KRANJČAR PROGOVORIO O MEDIJSKIM NAGAĐANJIMA Evo što je bivši Vatreni rekao o mogućnosti odlaska iz Glasgow Rangersa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. svibanj 2017. 10:32

Nakon što su se o otočkim medijima pojavila nagađanja kako bi Niko Kranjčar (32) od sljedeće sezone mogao ponovno zaigrati pod vodstvom 'omiljenog' mu menadžera Harryja Redknappa u engleskom drugoligašu Birminghamu, oglasio se i sam hrvatski veznjak.

Nakon što je Redknapp potpisao produljenje suradnje s Birminghamom i na sljedeću sezonu u medijima je počela kružiti ideja da je veznjak Rangersa spreman doći sidro i napustiti Glasgow i otići kod stručnjaka koji ga je vodio u Portsmouthu, Tottenhamu i QPR-u.

Ali, Kranjčar, koji se oporavlja od teške ozljede križnih ligamenata koljena, 'prisegnuo je' na vjernost Rangersima s kojima je ugovorno vezan i za sljedeću sezonu.

"Nakon operacije je zasad sve pošlo prema planu. Mogu iskreno reći da nikad nisam radio napornije kako bih se vratio u formu. Shvaćam da više nisam tako mlad i da je potrebno puno rada da bih se vratio u formu", rekao je Kranjčar za Daily Record.

Potom je umirio navijače Rangersa davši do znanja da nema namjeru 'dići sidro'.

"Sretan sam svojim trenutnim statusom i bit ću 100% spreman kada započnemo s pripremama za sljedeću sezonu", dodao je Kranjčar i tako djelomično utišao one koji su nagađali o njegovom odlasku.

Linker
17. svibanj 2024 13:16