screenshot
KOMPLIMENTI NA SVE STRANE

KRILO VATRENIH I SLUŽBENO PREDSTAVLJENO U SCHALKEU Trener oduševljeno ne skida osmijeh od uha do uha, a evo što je svima poručio i sam Marko Pjaca!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. siječanj 2018. 23:24

Marko Pjaca i službeno je predstavljen kao novi igrač Schalkea 04 gdje je uspješno prošao liječnički pregled.

Nakon višemjesečnog oporavka od ozljede hrvatski je reprezentativac izgubio mjesto blizu prvih 11 Juventusa pa je odlučio promijeniti sredinu na posudbi gdje bi do kraja ove sezone trebao uhvatiti formu s kojom bi nastupio i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

"Jako smo sretni što nam se Marko pridružio jer ga je u jedno vrijeme lovilo jako puno klubova. S njim dobijamo nekoliko posebnih kvaliteta. Može igrati na nekoliko različitih pozicija, u vezi, na lijevom i na desnom krilu, a čak i u vrhu napada. Robusan je, ali i jako brz. Marko je htio doći k nama i sigurni smo da nam može pomoći istog trenutka", rekao je Domenico Tedesco, 32-godišnji Talijan, trener Schalkea.

Schalke je za šest mjesci posudbe Juventusu platio milijun eura, plus dodatnih pola milijuna bonusa, a na predstavljanju se svima obratio i sam Pjaca:

"Trener mi je puno pričao o stilu igre i svidio mi se. Sada se samo nadam da ću moći igrati što više utakmica. Pričao mi je trener toliko o momčadi i navijačima da jedva čekam zaigrati."

Linker
03. svibanj 2024 05:39