Getty Images
MARCA POKOPALA RELALOVCE

KRITIKE PLJUŠTE SA SVIH STRANA, LUKA MODRIĆ JEDINI 'IZVUKAO ŽIVU GLAVU' Španjolci ismijavaju jednog od tragičara: 'On je odlično zamijenio Ramosa...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. ožujak 2019. 11:54

Nakon katastrofalnog 4-1 poraza Reala od Ajaxa na Santiago Bernabeuu u drugoj utakmici osmine finala Lige prvaka, Marca je sastavila listu glavnih krivaca za jednu od većih blamaža u novijoj Realovoj povijesti. Popis je dugačak, naravno, ali na njemu u negativnom kontekstu ipak nedostaje jedno ime, ono Luke Modrića.

"Osvajač Zlatne lopet s puno je truda odigrao utakmicu i nadao se da će njegov entuzijazam prijeći i na suigrače, ali to ovoga puta nije bio slučaj", opisana je Modrićeva partija kojeg su i čitatelji Marce proglasili najboljim igračem Reala u sinoćnjoj utakmici.

Iza Modrića smjestio se Asensio pa Vinicius čiji su nastupi najblaže rečeno ocijenjeni kao prosječni, dok su svi ostali bili predmet brojnih kritika.

"Lista je beskonačna", moglo se pročitati u nastavku na internetskim stranicama Marce, a najgore je prošla obrana.

"Reguilona je pregazio Ajaxov napad, Varane je bez Sergija Ramosa kraj sebe bio potpuno izgubljen, a Nacho je sjajno zamijenio Ramosa tako što je na kraju utakmice zaradio crveni karton...".

Linker
01. svibanj 2024 13:16