Jörg Schüler/Bongarts/Getty Images
TEŠKI DANI ZA NOGOMET

KRIZA NIJE ZAOBIŠLA BAŠ NIKOGA! BORUSSIA DORTMUND U JEDNOM DANU OTPUSTILA ČAK 11 IGRAČA Privremeno rezanje troškova u redovima njemačkog velikana

Piše: Jutarnji ListObjavljeno: 07. svibanj 2020. 17:12

Osim što je odnijela velik broj ljudskih žrtava, panedmija koronavirusa ostavit će iza sebe i velike ekonomske posljedice, a da je tome tako govori i činjenica da je nekolicina klubova različitih sportova počela dijeliti otkaze, kako osoblju, tako i samim igračima i igračicama.

Financijski problemi nisu zaobišli niti velikane, a jedan od njih je i Borussija Dortmund koja je također primorana 'rezati' troškove. Mediji u Njemačkoj navode kako je gigant uručio otkaze čak 11-orici igrača koji nastupaju za drugu momčad.

Ovakav potez nije čest, ali u pitanju je navodno samo kratkotrajno 'rezanje'. Navodno je riječ o igračima za koje su čelnici kluba procijenili da nemaju kvalitetu da u nekoj budućnosti igraju za prvu momčad.

Otkaze su redom dobili: Jonas Hupe, Jan Reckert, Lucien Hawryluk, Steven Ruprecht, Dominick Wanner, Joseph Boyamba, Arif Et, Steve Tunga, Jano Bayman, Emre Aydinel i Gianluca Rizzo.

Linker
18. svibanj 2024 14:34