NOVA MODRA ŠPICA

Krstanović potpisao ugovor na tri godine, Medić dobio traženih 1.5 milijuna eura

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 05. lipanj 2011. 15:26

ZAGREB - Napad Dinama u pohodu na Ligu prvaka predvodit će “ Crouch iz Tomislavgrada”. Ivan Krstanović u nedjelju je stavio autogram na trogodišnju vjernost Dinamu i tako zaključio trakavicu oko nastavka karijere. Jer, najboljeg strijelca HNL-a otvoreno je želio beogradski Partizan, pomalo stidljivo zanimanje je pokazivao i Hajduk, ali onda se u igru uključio Zdravko Mamić, pozvao u Maksimir na “čašicu razgovora” Dražena Medića i stvar je brzo riješena.

- Evo, putujem u Zagreb.

Ugovor na 3 godine

Nadam se da ću se u Tomislavgrad vratiti kao nogometaš Dinama - javio se Krstanović u nedjelju ujutro. Nešto kasnije u Maksimir je stigao Medić, a sat poslije pušten je bijeli dim. Krstanović je ostvario snove i postao igrač Dinama!

- Potpisao sam na tri godine. Nitko nije sretniji od mene - rekao je kratko Krstanović, kojemu mobitel nije prestajao zvoniti. U Tomislavgradu se počelo naveliko slaviti i izvjesno je da će prvu ratu ugovora napadač ostaviti u fan shopu (ako se kutija pokraj “pimpeka” može tako nazvati).

Detalji transfera službeno nisu poznati, ali nagađa se da je Medić “utopio” svog najboljeg igrača za 1,5 milijuna eura. Tijekom nedjelje pojavila se i opcija da će s Krstanovićem u Maksimir i mladi reprezentativac Mateo Pavlović, ali to se nije dogodilo. Barem ne za sada.

Zanimljivo, prošle sezone Dinamo je za istog igrača nudio 700 tisuća eura, ali Medić se odlučio kockati i zagirati na sve ili ništa. I pogodio je. Krstanović mu je donio u blagajnu dvostruko veći iznos, a svojim golovima osigurao ostanak Zagreba u 1. ligi.

Mamić ide u Dubai

A nakon što je riješio pitanje centarfora, Zdravko Mamić spakirao je kofere i otišao u Dubai.

- O tome ćemo kad se vratim - kratko je dobacio izvršni predsjednik.

Tri su moguće solucije odlaska u Emirate. Suradnja s Al Nasrijem, pronalazak glavnog sponzora ili samo odmor. A možda je Mamić spojio ugodno s korisnim pa sve tri opcije pretvorio u jednu.

Linker
22. rujan 2024 20:32