Damir Krajač / Cropix
SUDSKI SPOR NA POMOLU

Krstanović sprema tužbu protiv Medića, Zagreb mu duguje - pozamašan iznos

Koliko se može saznati, upitno je i hoće li Krstanović dobiti novac od transfera u Dinamo, iako bi mu po ugovoru sa Zagrebom trebalo pripasti čak 400 tisuća eura
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 21. srpanj 2011. 11:26

Ivan Krstanović, osim što razmišlja hoće li prihvatiti poziv BiH izbornika ili čekati mogući Bilićev poziv, i osim što se u zadnje vrijeme 'tuče’ s mišljenjima raznoraznih stručnjaka o svojoj kvaliteti, uskoro bi se mogao 'potući’ i na sudu.

Jer, Krstanović se nije baš u lijepim odnosima rastao sa Zagrebom i Draženom Medićem, zadnjih dana počeo je na površinu izlaziti njihov tihi sukob. Naime, Krstanović se sprema na tužbu, prijavu Medića i bivšega kluba Arbitražnom sudu HNS-a, pa čak i redovnom sudu. Zagrebov predsjednik dužan je Krstanoviću novac, a iako modri golgeter nije želio o tome previše pričati, čini se da se radi o pozamašnom iznosu. Koliko se može saznati sa strane, jer nitko ne želi u javnost izaći s pravim detaljima, upitno je i hoće li Krstanović dobiti novac od transfera u Dinamo, iako bi mu po ugovoru sa Zagrebom trebalo pripasti čak 40 posto iznosa, ili u ovom slučaju 400 tisuća eura. No, kako je od dolaska u Dinamo prošlo tek mjesec dana, formalno, novac još uvijek na Krstanovićev račun može sjesti na vrijeme.

Ali očito signali iz Kranjčevićeve govore da neće sjesti, očito su odnosi bivšeg Zagrebovog napadača i Zagrebovog predsjednika toliko zatrovani, dugovi postoje već otprije, da se to niti ne očekuje. Još postoje minimalne šanse da se sve riješi 'ljudski’, uz razgovor, ali mnogo je izvjesnije da će ovaj slučaj doista završiti na sudu. Baš kad su odnosi Dinama i Zagreba, Mamića i Medića, postali naoko prijateljski, repovi Krstanovićeva odlaska u Maksimir mogli bi narušiti tu prividnu idilu.

Linker
22. rujan 2024 18:28