Drago Sopta/CROPIX
NITKO IM SE NE JAVLJA

Kruni Jurčiću propao dobar dio planova: Dinamu otkazuje zimske pripreme u Brazilu!

Modri nisu dobili baš nikakvo jamstvo. Sve je nekako u magli, uostalom, i 'surfanje' internetom neće ponuditi baš nikakvu informaciju o održavanju jakog turnira
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 22. prosinac 2012. 09:57

Sve je bilo spremno, u Dinamu su praktički sve već organizirali, spreman je bio plan treninga na plus 30 i nešto, znalo se koliko komada štucni i koliko bočica vode će biti u zrakoplovu za Sao Paulo. A onda se sve srušilo, kako sad stvari stoje, Dinamo neće na pripreme u Brazil! Pa zar ni ta priča ne može ići u pravom smjeru, zar se i takvo što može izjaloviti?

Sve je počelo još kad je u javnosti izašla priča o neugodnostima koje su prilikom puta u Brazil imali nogometaši HSV-a. Doduše, oni su otišli samo na jedan dan, odigrati jednu utakmicu, ali im je sve što je moglo krenulo krivo. Od loših uvjeta u hotelu i svlačionici na stadionu, u kojoj nije bilo tople vode, do lošeg travnjaka i utakmice koja je kasnila gotovo dva sata do tučnjave domaćih navijača na tribini... Čitali su u Dinamu za taj slučaj, počeli se raspitivati i tražiti dodatna jamstva, na svim poljima. Od toga da će smještaj biti kao što je najavljen, da su suparnici - a trebali su to biti Santos, Sao Paulo i Gana - potvrđeni, da su riješeni svi troškovi puta i boravka na dvotjednim pripremama kao što je dogovoreno.

Međutim, do jučer u Dinamo nije stigao nikakav papir takve vrste, Modri nisu dobili baš nikakvo jamstvo. Sve je nekako u magli, uostalom, i 'surfanje' internetom neće ponuditi baš nikakvu informaciju o održavanju turnira s tako eminentnim suparnicima. Jasno da su u Dinamu razočarani, Brazilu su se mnogi radovali, pa se još uvijek nadaju da bi se nešto moglo promijeniti, da bi jamstva i zrakoplovne karte mogli stići u zadnji tren.

Linker
28. lipanj 2024 01:58