GORAN MEHKEK/CROPIX
OSVRT NA DERBI

Kulešević: Koliko smo gluposti napravili...; Mamić: Visjeli smo kao lusteri 15 minuta, boli me glava!

Dinamov trener priznao je da neke stvari nisu bile dobre. Suparnički tabor zbraja štetu nakon poraza
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 30. kolovoz 2020. 22:40

Razočaran je, rezigniran bio Ivica Kulešević nakon utakmice. Nije mogao ukratko objasniti što se, zapravo, dogodilo njegovoj momčadi u Maksimiru.

- Teško je povjerovati da smo na ovakav način izgubili ovu utakmicu. Došli smo sa željom da pobijedimo ili uzmemo barem bod, ali uz ovoliko gluposti koje smo napravili večeras praktički smo Dinamo pogurali do bodova. Naglašavao sam da nam se ne smije dogoditi gol iz prekida, i mi ga baš tako dobijemo - rekao je u uvodu Osijekov trener.

Onda je nastavio:

- Kasnije se uspijemo vratiti, promašimo penal, u pravom trenutku izjednačimo, stvorimo više zicera uz 17 udaraca na gol, devet u okvir i izgubimo 4:1! Moramo se resetirati, imamo jedan bod iz tri kola, jasno je da se moramo trgnuti već u reprezentativnoj stanci, kako bismo u sljedećoj utakmici, ne samo popravili dojam, nego konačno i pobijedili - kazao je Kulešević.

Zoran Mamić priznao je da, unatoč pobjedi, nije posve zadovoljan.

- Čestitke momčadi na pobjedi, sadržajna utakmica za publiku, ali za trenera - glavobolja. Kad suparnička momčad izgubi a ima 20-ak udaraca i puno šansi i nije zaslužila poraz, onda je to za domaćeg trenera glavobolja. No, ne treba gledati pobjedi u zube, moramo izvući pouke. Nedostajalo nam je svježine, bila je dosta umora, Osijek je to iskoristio i radio nam velike probleme, visjeli smo kao lusteri 15 minuta - rekao je Mamić, otkrivši i što ga čeka u reprezentativnoj stanci.

Reprezentativna stanka?

- Imamo pozive za 16 reprezentativaca, na kraju dvojica ne idu (Moharrami i Kastrati, nap.a.), neće nam biti lako raditi. Ali, nadam se da će se svi vratiti zdravi i orni za ono što slijedi - dodao je Dinamov trener.

Linker
17. travanj 2024 11:14