ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Afp
PROBLEMI ZA BRAZILCA

Dobra vijest za Tudora i Marseille, frustrirani Neymar objavio fotografiju ozlijeđenog gležnja: ‘Opet i opet!‘

Brazilac se ozlijedio u okršaju protiv Lillea i prijeti mu višetjedno izbivanje s travnjaka
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 20. veljača 2023. 09:12

Neymar je na društvenim mrežama objavio fotografiju noge nakon ozljede koju je zadobio u utakmici protiv Lillea (4:3) u 24. kolu francuskog prvenstva. Nakon utakmice doznalo se da je napadaču dijagnosticirano istegnuće gležnja.

"Opet i opet", komentirao je frustrirani Brazilac fotografiju.

Podsjećamo, Neymar je istu ozlijedio zadobio na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a i inače mu je gležanj često stradavao tijekom karijere.

Neymar će biti podvrgnut drugom liječničkom pregledu za 48 sati. Prema Le Parisienu, 31-godišnji napadač mogao bi izostati do tri tjedna. Jasno je da Neymar vjerojatno neće igrati za PSG u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka koja se igra protiv Bayerna 8. ožujka.

image
FRANCK FIFE Afp

Neymara neće biti ni u subotnjem velikom derbiju između Marseillea i PSG-a. Što je jako dobra vijest za Igora Tudora jer Brazilac je u ovoj sezoni u prvenstvu zabio 13 golova uz 11 asistencija u 20 utakmica.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

Što je Ivan Leko želio poručiti s izjavom kako nije u Hajduk došao kako bi trenirao juniore? U kakvom stanju splitski klub dočekuje najveći hrvatski derbi protiv Dinama? Je li se u redovima Modrih jedan igrač napokon stabilizirao? Kako je Istra 1961 došla do četvrtog mjesta u prvenstvu i je li to dokaz kako je projekt s Alavesom uspio? Odgovore na ta i druga pitanja saznajte u novom izdanju podcasta ‘VAR soba‘ s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom:

Linker
27. travanj 2024 20:09