Dvije nekadašnje zvijezde Dinama otvorile nova poglavlja u karijeri - Dani Olmo i Lovro Majer
ZNA SE KAD SE VRAĆA

Došao je kao veliko pojačanje iz Dinama pa odigrao samo desetak minuta: Evo što se dogodilo Lovri Majeru

Sigurno bi kandidirao za sve te utakmice, štoviše, vjerojatno bi bio i u udarnoj postavi.
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 19. rujan 2021. 12:37

Lovro Majer debitirao je za svoj novi klub Rennes 29. kolovoza protiv Angersa. U igru je ušao u 82. minuti, zamijenio je Benjamina Bourigeauda. Rennes je izgubio tu utakmicu s 0:2, kao i slijedeću od Reimsa istim rezultatom. Međutim, na toj drugoj utakmici Majera više nije bilo u sastavu.

Kao što nije bio niti u kadru za ogled Rennesa protiv Tottenhama u Konferencijskoj ligi, ta utakmica završena je rezultatom 2:2. Naravno, odmah je bilo jasno da je Majer ozlijeđen, jer je doveden kao veliko pojačanje i sigurno bi kandidirao Za te utakmice, štoviše, vjerojatno bi bio u udarnoj postavi.

Ozljedu je Lovro zaradio na treningu, dobio je jedan jak udarac u mišić, koji ga je ubacio u - klupsku ambulantu. Trenutačno je na terapijama, a infOrmacije koje su nam stigle iz Francuske govore da bi se treninzima trebao vratiti slijedeći tjedan, negdje u srijedu ili četvrtak, najkasnije petak.

Dakle, ne radi se o težoj ozljedi, ali udarac u mišić bio je jako bolan i zahtijevao je terapijski tretman. Ako će sve biti u najboljem redu, a tako bi po svim informacijama trebalo biti, Majer će moći biti na raspolaganju izborniku Zlatku Daliću za slijedeći reprezentativni ciklus.

Linker
25. travanj 2024 11:16