VALERY HACHE Afp
NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA

Enrique izvadio Mbappéa na poluvremenu, on otišao na tribinu: ‘Ne želim se svađati‘

"Prije ili kasnije ćemo morati naučiti igrati bez Kyliana", rekao je trener PSG-a
Piše: SNObjavljeno: 02. ožujak 2024. 11:02

Monaco i PSG su otvorili 24. kolo francuske Ligue 1 odigravši 0:0. No glavna tema nakon utakmice je Kylian Mbappé koji je zamijenjen na poluvremenu kada je umjesto njega ušao Randal Kolo Muani.

Druga je to utakmica u nizu u kojoj je Mbappé zamijenjen prije njenog kraja. U prošlom kolu protiv Rennesa (1:1) je u 64. minuti također zamijenjen za Kolo Muanija. Trener PSG-a Luis Enrique se nakon utakmice osvrnuo na neuobičajene zamjene sjajnog Francuza.

- Kada mislim da treba igrati, onda igra i obrnuto. Kao što svi treneri rade sa svim igračima. Prije ili kasnije ćemo morati naučiti igrati bez Kyliana - rekao je Enrique aludirajući na izgledni odlazak Mbappéa u Real Madrid ovoga ljeta.

- Pokušavam pronaći najbolju opciju za momčad. Možda sam u krivu... ili ne. Moja filozofija je razmišljati o tome što je najbolje za momčad. Ne želim se svađati, to je moja odluka - zaključio je trener PSG-a.

Mbappéa su nakon zamjene uhvatile kamere kako se smiješi i razgovara na mobitel u tunelu svlačionice. Zatim je hodao preko stadiona pozdravljajući navijače i potpisujući autograme prije nego što je sjeo na tribine sa svojom majkom i agenticom, Fayzom Lamari, kako bi gledali kraj utakmice.

Linker
26. travanj 2024 00:22