LOIC VENANCE Afp
OBJAVIO ROMANO

Fijasko u Ligi prvaka nije ga pokolebao, Mbappe ne samo da ostaje nego i sprema novi potez u svome gradu?

Vjerojatno ne vrijedi previše čitati o vezama između Francuza i drugih klubova poput Real Madrida
Piše: Dean BauerObjavljeno: 12. ožujak 2023. 15:24

- Kylian Mbappe ostaje ključni dio projekta Paris Saint-Germaina i veze s Real Madridom su normalne nakon klupskog fijaska PSG-a u Ligi prvaka - tako piše Fabrizio Romano, talijanski specijalizirani nogometni novinar kojeg prati glas dobro upućenog i s još boljim vezama odnosno izvorima u mnogim vodećim europskim klubovima

Pišući u svojoj ekskluzivnoj kolumni CaughtOffside, Romano je dao novosti o Mbappeovoj situaciji, navodeći kako vjerojatno ne vrijedi previše čitati o vezama između francuskog reprezentativca i drugih klubova poput Real Madrida u ovom trenutku.

image
FRANCK FIFE/AFP/PROFIMEDIA Franck Fife/afp/profimedia

Mbappe je nedvojbeno jedan od najvećih svjetskih talenata i bilo bi uzbudljivo vidjeti što bi mogao postići kada bi se okušao u europskom divu poput Real Madrida. Ovaj se vrhunski napadač dosad borio natjerati PSG da bude bolji u Ligi prvaka i vjerojatno će morati učiniti više u tom natjecanju prije nego što se može smatrati pravim konkurentom za nagrade kao što je Zlatna lopta, primjerice.

Međutim, za sada ćemo morati pričekati i vidjeti hoće li se stvari promijeniti prije nego što se previše uzbuđujemo zbog bilo kakvog potencijalnog velikog poteza.

- Paris Saint Germain vidi Mbappea kao ključnog igrača za svoj projekt i to se još uvijek nije promijenilo, tako da ništa novo ili svježe u ovoj priči - piše Fabrizio Romano.

image
FRANCK FIFE Afp

Ono što pak mi znamo da je Mbappe, a poglavito njegova majka koja je menadžer iz sjene, još prije godinu dana osvanuo s velikim intervjuom (igrač) i pismom (majka) u L‘Equipeu po pitanju njegovog ostanka u PSG-u. Kako rekoše i napisaše tada njih oboje, Kylian želi u Parizu pod svaku cijenu ostati najmanje do ljeta 2024. i osjetiti "olimpijski šušur" u svojem gradu. Uostalom, nije isključena ni mogućnost igranja za Francusku na olimpijskom turniru.

Linker
19. travanj 2024 04:35