FRANCOIS NASCIMBENI Afp
NEĆE BITI PROBLEMA?

FOTO: Mbappe se oglasio nakon prvog zajedničkog treninga s Messijem, jedna fotografija govori dovoljno

Raspoloženje unutar napadačkog terceta u Parizu moglo bi se popraviti, ako je uopće i bilo u kvaru.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. kolovoz 2021. 16:01

Izgleda da ipak ne kiši u raju. Barem prividno, jer po fotografijama koje je danas objavio Kylian Mbappe, između njega i novopridošlog Lionela Messija u Paris SG-u neće biti problema. Iako je u srijedu francuski novinar Thibaud Vezirian objavio da mlada zvijezda francuske reprezentacije želi otići iz kluba nakon argentinčevog dolaska, danas struje neki drugačiji tonovi.

Mbappe je na svom Instagramu objavio nekoliko fotografija s prvog treninga PSG-a na kojem su prisustvovali Messi i on. Vidjeti se može da je raspoloženje između njih dobro, daleko od onoga o urlanju pred suigračima i članovima stručnog stožera u srijedu. Podsjetimo, Mbappe je zatražio transfer već ovog ljeta te najavio da neće ispuniti do kraja svoju ugovornu obvezu s PSG-om koja ističe 30. lipnja sljedeće godine. U Realu su već počeli trljati ruke...

"Kylian Mbappe želi napustiti klub. Zatražio je od kluba prodaju i ne želi ostati niti produžiti ugovor koji vrijedi još godinu dana. Ili odlazak u Real Madrid odmah ovoga ljeta, ili će se strpiti još godinu dana i onda napustiti klub kao slobodan igrač. Još je prije nekoliko tjedana upozorio vodstvo kluba da ne želi igrati s Messijem", napisao je Vézirian, inače dobar poznavatelj odnosa u pariškom nogometnom divu.

- Mbappe je igrač PSG-a i njegova budućnost je jasna. Rekao je da želi kompetitivan tim. Zar može biti kompetitivniji? Nema više izgovora da napravi bilo što nego da ostane u klubu - rekao je na Messijevom predstavljanju Nasser Al Khelaifi, predsjednik PSG-a.

Inače, Messi je dakle, ovoga četvrtka i po prvi puta trenirao s novim suigračima. Nekolicina video-zapisa potvrdit će da mu neće trebati dugo za povratak u pravu natjecateljsku formu.

Linker
19. svibanj 2024 11:41