CLEMENT MAHOUDEAU Afp
ŠTO ĆE BITI S MBAPPEOM?

Francuzi lansirali transfer-bombu, Španjolci kontaktirali Barcelonu i ekspresno saznali ‘pravu istinu‘

Francuski i španjolski mediji izgleda raspolažu potpuno drugačijim informacijama
Piše: Davor Burazin, SNObjavljeno: 25. ožujak 2022. 12:24

Francuski sportski dnevnik L'Equipe u četvrtak prije ponoći je plasirao vijest da se u borbu za usluge najpotentnijeg napadača današnjice Kyliana Mbappea uključila Barcelona i to na način da je obavijestila PSG kako namjerava razgovarati s igračem.

Mbappeu ovoga ljeta istječe ugovor sa francuskim prvakom, novi neće potpisati i do sada se smatralo kako će njegova sljedeća destinacija biti Real Madrid. Njega su na Santiago Bernabeuu prilikom uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka gledatelji dobrohotno gledali i pljeskali mu, makar je zabio pogodak za 0:1 vodstvo Parižana. Vidjeli su u 23-godišnjem Francuzu novu zvijezdu Kraljevskog kluba i na neki način mu se nisu htjeli zamjeriti.

image
VALERY HACHE Afp

Barcelona, s druge strane, nikada nije bila nekakav faktor u priči oko Mbappea. Katalonski div je ionako u financijski problemima, što mu, doduše, ne smeta da potpisuje nove igrače. Kako ove sezone, tako i za sljedeću. Čudesna pobjeda na Santiago Bernabeuu kada su sa 4:0 ponizili Real Madrid, kao da je dodatno ohrabrila vodstvo kluba.

- Barcelona ulazi u borbu za Mbappea – poentirao je L'Equipe.

U nastavku, "iako je sve dogovorio s Realom, ipak nije zatvorio vrata Barceloni".

Mundo Deportivo: Barcelona je demantirala priču!

Nedugo nakon bombe koju je lansirao L'Equipe, stigle su i nove informacije. Mundo Deportivo saznao je preko svojih izvora iz Barcelone da "kontakt s Mbappeom ne postoji". U istom smjeru je išao i katalonski Sport koji tvrdi da se Barca nije uključila u rat za francuskog reprezentativca.

Linker
25. travanj 2024 10:38