FRANCK FIFE Afp
ZANIMLJIV DETALJ

Francuzi otkrili pravi razlog izlaska Lionela Messija i detalj koji je mnogima promaknuo u tv-prijenosu

Svjetski mediji bave se prijevremenim izlaskom Lionela Messija u utakmici PSG-a i Lyona
Piše: SNObjavljeno: 20. rujan 2021. 18:55

Nije česta pojava da se slavnog Argentinca prijevremeno vadi izvan igre, a njegov izlazak protiv Lyona u 75. minuti privukao je posebice veliku pozornost. Razlog je činjenica što se Messi u sada već svojoj trećoj utakmici u dresu PSG-a nije uspio nametnuti i pokazati svoju vrijednost, dok primjerice Cristiano Ronaldo po povratku iz Juventusa u Manchester United trpa kao na traci.

I dok mnogi portali pišu o Messijevom nezadovoljstvu prijevremenim vađenjem od strane Mauricija Pochettina i činjenicom da Argentinac kasnije nije ekstatično slavio pobjednički gol Icardija za 2:1 u sudačkoj nadoknadi, L'Equipe otkriva što se zapravo događalo na travnjaku i pravi razlog Messijevog izlaska koji je mnogima promaknuo u tv-prijenosu.

"Messi je dodirnuo koljena netom prije izlaska iz igre uz bolnu grimasu na licu. Napravio je nekoliko kružnih pokreta kako bi se testirao. Pochettino i njegov stožer su ga pitali je li sve u redu, a Leo je potvrdno kimnuo glavom. Međutim, trener se odlučio zamijeniti ga kao mjeru predostrožnosti", piše L'Equipe, dodajući kako je Argentinac propustio trening PSG-a u ponedjeljak.

Linker
22. listopad 2021 06:24