U svlačionici PSG-a nema mjesta za sve zvijezde

 BERTRAND GUAY Afp
UZAVRELA ATMOSFERA

Gotovo je!? Messi tjera veliku zvijezdu iz kluba, svađaju se već mjesecima, u igri je i Barcelona

Za proslavljenog napadača nema mjesta u sastavu Mauricija Pochettina, javila se dva kluba.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. siječanj 2022. 08:40

Vijesti u kojima se spominje Mauro Icardi, argentinski napadač Paris SG-a obično uključuju i njegovu predivnu suprugu i menadžericu, Wandu Naru. No, ovoga puta nije tako. Sad je posrijedi velika svađa sa sunarodnjakom i glavnom zvijezdom sastava, Leom Messijem. Icardi i Messi, nekadašnji kolege iz reprezentacije navodno vuku prepisku još od listopada, kada su se prvi puta zakačili, a razlog je jednostavan. Icardi misli da zaslužuje biti pozivan u argentinsku reprezentaciju, a za to što ga se ne zove krivi upravo - Messija.

Osim što naporno radi na tome da svojim utjecajem Icardija drži daleko od reprezentacije Argentine, Messi bi sada lako mogao kumovati i tome da Icardi po zadnji put pogleda izlazna vrata Parka prinčeva, i to već u siječnju. Napadač se ionako ne nalazi u bitnim planovima trenera Mauricija Pochettina, a ne voli ga ni Messi, što bi dakako trebalo olakšati čitav posao.

Za Icardija su interes već pokazali Juventus i Manchester United, bivši i sadašnji klub druge velike svjetske zvijezde, Cristiana Ronalda. Nije ovo, da odmah kažemo, neka novost. Čim je Messi ljetos došao u Pariz, počelo se pričati o Icardijevom odlasku, čak i bez osvrtanja na njihov privatni odnos. Naprosto, pored njega, Mbappea, Neymara i Di Marije, za Icardija nema mjesta na terenu.

Icardi se nada da će čim prije biti okončan posao kojim bi Alvaro Morata mogao preći u Barcelonu. Tako bi se oslobodilo mjesto za njega, a na Old Traffordu bi pak mogao poslužiti ako ode Edinson Cavani, makar iz više izvora dolaze vijesti o tome da Urugvajac ne bi trebao mijenjati sredinu do ljeta.

Linker
25. travanj 2024 08:46