KARIM JAAFAR Afp
ODMAH PROBLEM U SVLAČIONICI?

Kakva objava na povijesni dan u Parizu: ‘Mbappe ne želi igrati s Messijem! Već je zatražio odlazak‘

‘Još je prije nekoliko tjedana upozorio vodstvo kluba da ne želi igrati s Messijem‘.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. kolovoz 2021. 22:32

"Mbappéova budućnost? Mislim da svi znamo. Njegova budućnost je jasna. Sam je rekao da želi kompetitivnu momčad. E pa sada imamo najkompetitivniju momčad na svijetu. Nema više izlika, nema izbora osim ostanka", rekao je u srijedu na predstavljanju Lionela Messija predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi.

Međutim, kolumnist uglednog L'Équipea Thibaud Vézirian danas je na svom Twitteru objavio malu medijsku 'bombu' tvrdeći da je situacija s Mbappeom zapravo dosta drugačija.

"Kylian Mbappe želi napustiti klub. Zatražio je od kluba prodaju i ne želi ostati niti produžiti ugovor koji vrijedi još godinu dana. Ili odlazak u Real Madrid odmah ovoga ljeta, ili će se strpiti još godinu dana i onda napustiti klub kao slobodan igrač. Još je prije nekoliko tjedana upozorio vodstvo kluba da ne želi igrati s Messijem", napisao je Vézirian, inače dobar poznavatelj odnosa u pariškom nogometnom divu.

image
FRANCOIS NASCIMBENI Afp

Što je od toga istina, saznat ćemo vrlo brzo. Jasno je da bi navijači i nogometni zaljubljenici na djelu željeli vidjeti jedan od najubojitijih trojaca u nogometu uopće - Messi, Neymar, Mbappe.

Hoće li ovaj potonji zaista minirati napad iz snova, ostaje za vidjeti, do kraja ovog prijelaznog roka.

VIŠE O DANAŠNJEM PREDSTAVLJANJU LEA MESSIJA U PSG-U PROČITAJTE OVDJE

Linker
16. svibanj 2024 17:08