IBRAHIM EZZAT Anadolu Agency Via Afp
KONTROVERZNA METODA

Katarski šeici u potpunom očaju počeli ucjenjivati Mbappea, poslali mu i pismo da ostane

Francuski klub radi sve kako bi natjerao napadača da produži ugovor ili izađe na tržište
Piše: SNObjavljeno: 11. kolovoz 2023. 09:20

Nastavlja se saga između Kyliana Mbappéa i PSG-a. Od kada je francuski napadač odlučio kako neće iskoristiti klauzulu po kojoj bi produžio ugovor za još jednu sezonu neprestano se piše o njegovom odlasku iz Pariza, ali to se ne događa. Mbappé je spreman ostati do kraja sezone, a PSG ga želi prodati kako bi dobio odštetu za njega pa se služi i nekim pomalo neprimjerenim metodama.

Tako ugledni L‘Equipe donosi kako je PSG prije nekoliko dana poslao pismo nogometašu kako bi ga nagovorio da promjeni svoju odluku te produži ugovor ili barem izađe na tržište. Uz podsjećanje kako je od kluba dobio nevjerojatne uvjete koje nitko nikada nije dobio u svijetu nogometa, Parižani Mbappéu pišu i o drugim posljedicama koje bi njegova odluka o ostanku bez produživanja ugovora prouzročila.

‘Bili bi suočeni s prodajom drugih igrača, morali bi preispitati politiku integriranja mladih igrača iz naše akademije u prvu momčad, a najvjerojatnije bi morali pokrenuti i val otkaza. Bilo bi dovedeno u pitanje sve što smo gradili u klubu‘, piše u pismu čije je dijelove objavio L‘Equipe.

Mbappé trenira s drugom momčadi PSG-a koji utakmicu prvog kola nove sezone Ligue 1 igra sutra protiv Lorienta.

Linker
08. svibanj 2024 08:02