Niko Kovač uživa u velikoj pobjedi
 AFP
SRUŠIO NEYMARA I DRUŠTVO

Kovač nakon što je šokirao PSG: Kad to učiniš protiv ovakve momčadi, onda je to sjajno obavljen posao!

Monaco je na poluvremenu gubio 2:0 od momčadi nakrcane milijardama. A onda se dogodilo čudo...
Piše: SNObjavljeno: 21. studeni 2020. 09:35

Monaco je slavio 3:2 protiv PSG-a u briljantnom preokretu, a kojeg potpisuje hrvatski trener Niko Kovač odlično pogođen promjenama i izmjenama u igri. U jednom trenutku nije izgledalo dobro, do kraja prvog poluvremena gosti iz Pariza marširali su s 2:0, a zabili su i još dva gola, ali u oba slučaja VAR je reagirao. A onda se dogodio čudesan preokret u nastavku...

"Prekrasan rezultat, ali nema potrebe previše se uzbuđivati. Sjajno je pobijediti u utakmici koju gubiš 2:0 na poluvremenu i kad to učiniš protiv finaliste Lige prvaka, to je sigurno sjajan posao.", rekao je poslije pobjede u francuskom prvenstvu.

image
Monaco je najavio velike stvari
AFP

Zadržao je mirnoću, tipično njegovu u velikim pobjedama kad je znao s Hrvatskom utrpati protivniku pet komada ili s Bayernom na Otoku čak sedam, te spušta loptu na zemlju.

S ovom pobjedom izbio je, barem do nedjelje, na drugu poziciju.

"Moji igrači su bili jako dobri u drugom dijelu, možeš pobijediti PSG jedino kao momčad. PSG ima igrače svjetske klase i možemo se boriti s njima jedino ako igramo kao ekipa.", poručio je bivši hrvatski izbornik.

image
VALERY HACHE

Svjestan je da je prvenstvo još jako dugo.

"Posao nije gotov. Sezona je i dalje jako duga", zaključio je Niko Kovač.

Monaco je drugi na ljestvici i gazde su sigurno presretni. Jer dugo se čekalo na pobjedu protiv Parižana, 12 utakmica. Kovač ima mir, ali ne zadugo, jer povijest ga uči da nakon što je srušio Tottenham u Londonu s Bayernom 7:2 nije izdržao niti mjesec dana kasnije. I zato spušta loptu...

image
AFP

Linker
19. travanj 2024 08:13