Clive Mason Getty Images
SVIMA JE PREKIPJELO

LEGENDU ŠOKIRAO POTEZ NAJVEĆE MLADE ZVIJEZDE SVJETSKOG NOGOMETA: 'Ma nije moguće da je tako nešto napravio! To je potez razmaženog derišta!'

Piše: HinaObjavljeno: 04. veljača 2020. 15:45

Argentinski reprezentativac i krilni igrač PSG-a Angel di Maria kritizirao je svog klupskog suigrača Kyliana Mbappea nakon njegova ispada za vrijeme ligaške utakmice protiv Montpelliera.

Mladi francuski napadač je poludio na trenera Thomasa Tuchela koji ga je izvadio iz igre u 69. minuti pri vodstvu pariškog sastava od 5-0. Kamere su zabilježile ljutite reakcije 21-godišnjeg napadača koji se nije mogao pomiriti s trenerovom odlukom.

"Svi žele igrati, to je normalno. Međutim, trener je odlučio da mora izaći. Na klupi su dečki koji žele ući i imaju sposobnosti i Kylain to mora shvatiti," poručio je Di Maria.

Paris Saint-Germain's Argentinian forward Mauro Icardi (L) celebrates with Paris Saint-Germain's Argentinian midfielder Angel Di Maria (R) during the French League cup final quarter match between Paris Saint-Germain (PSG) and AS Saint Etienne at the Parc des Princes stadium in Paris on January 8, 2020. (Photo by Anne-Christine POUJOULAT / AFP)
Anne-Christine POUJOULAT / AFP / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT AFP
Mauro Icardi

Još je oštriji bio Christophe Dugarry, legendarni francuski napadač, koji danas radi kao komentator na Radio Monte Carlu.

"Iskreno, bio sam zgrožen kad sam vidio slike. Rekao sam sam sebi: Ma nije moguće da je tako nešto napravio! On je dečko koji uvijek želi pokazati svijetu koliko je zreliji od ostalih svojih suigrača, ali to što je sad izveo je potez razmaženog derišta. Volim ga, ali njegova reakcija je jednostavno skandalozna", objasnio je Dugarry.

Tuchel je prilikom izmjene pokušao objasniti Mbappeu svoju odluku, međutim francuski napadač ga nije želio saslušati. Prema pisanju francuskih medija njemački stručnjak je nakon utakmice pred svim igračima 'očitao bukvicu' Mbappeu zbog nedoličnog ponašanja, a uskoro ga očekuje i kazna.

"Ne igramo tenis, igramo nogomet, a ja sam trener i donosim odluke. Poštovanja mora biti," poručio je Tuchel nakon utakmice.

PSG se nalazi na vrhu ljestvice sa 55 bodova, 12 više od drugoplasiranog Marseillea.

Linker
27. travanj 2024 17:45