Hoće li Messi u PSG-u biti puno kraće nego su svi očekivali?

 FRANCK FIFE Afp
NIJE SE PRILAGODIO...

Lionel Messi nije sretan u Parizu! ‘Procurili‘ razlozi stalnih odlazaka Argentinca u Barcelonu

Već ranije je Luis Suarez pričao o Messijevom nezadovoljstvu.
Piše: S.N.Objavljeno: 04. veljača 2022. 10:56

Hoće li Lionel Messi ostati u PSG-u kraće nego su se navijači francuskog kluba nadali? Ta opcija nije nemoguća ako je suditi po priči koju donosi argentinski El Confidencial.

Naime, taj argentinski medij javlja kako argentinski nogometaš nije sretan u Parizu, a to sve potvrđuje činjenicom da Messi i njegova obitelj svaki trenutak koriste za dolazak u Barcelonu.

Messi se jednostavno, tvrdi El Confidencial, nikako nije navikao na život u Parizu. Ni on ni njegova obitelj još uvijek nisu naučili francuski jezik iako im je PSG omogućio najbolje privatne učitelje jezika. Isto tako nisu zadovoljni klimom, odnosno činjenicom da je u Parizu mnogo više kišnih dana nego u Barceloni.

Dodatni razlog je činjenica da Messiju i njegovoj obitelji nedostaje kuća u Castelldefelsu, mjesto 20 kilometara udaljenom od Barcelone. Argentinski nogometaš je prve mjesece boravka u Parizu proveo u hotelu da bi kasnije preselio u luksuznu vilu koja se nalazi u blizini rezidencija njegovih sunarodnjaka Angela di Marije i Leandra Paredesa. No, ni to mu očigledno nije bilo dovoljno.

Na sve to El Confidencial još dodaje činjenicu da je Messijev blizak prijatelj Luis Suarez već ranije ove sezone pričao o Messijevom nezadovoljstvu pa se stječe dojam da bi njegov boravak u PSG-u mogao jako kratko trajati. Kylian Mbappe je, navodno, već sve dogovorio s Realom pa ga neće biti u pariškim redovima sljedeće sezone. Hoće li PSG ostati i bez Messija?

Ako jos niste svoju Fantasy ekipu napravite OVDJE.

Linker
26. travanj 2024 20:06